LED

Gyertyaizzó

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696573877/8718696573877_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Gyertyaizzó

  8718696573877 Hasonló termékek

  A jól láthatóságra tervezve

  A megszokott formák, melyeket ismer és kedvel. A legújabb energiatakarékos LED-technológiának köszönhetően körülbelül 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, és tízszer tovább tartanak. Összes előny megtekintése

  8718696573877 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Gyertyaizzó

2 W (25 W), E14, Meleg fehér, Nem szabályozható 8718696573877 Hasonló termékek

A jól láthatóságra tervezve

Be- és kikapcsolt állapotban egyaránt tetszetős a külseje

 • Információk a fényről

  Információk a fényről

  Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fénye

  A hagyományos izzók igazi meleg fehér fénye

  Ez az izzó 2700 K színhőmérséklettel rendelkezik, így meleg, nyugodt környezetet biztosít, amely tökéletes a lazításhoz. Ez a 2700 K-es fény ideális az otthoni világítás kialakításához

 • A gyertyaizzókhoz hasonló forma és méret

  A gyertyaizzókhoz hasonló forma és méret

  Gyönyörűen formált kialakításával és ismerős méreteivel ez egy modern világító, energiatakarékos, normál LED gyertyaizzó. A hagyományos gyertyaizzók tökéletes fenntartható kialakítású változata.

 • Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a villanykörték gyakori cseréjével járó gondot, és tökéletes világítási megoldást élvezhet több mint 15 éven át.

 • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

 • Tökéletes a dekoratív lámpaszerelvényekhez

  Tökéletes a dekoratív lámpaszerelvényekhez

  Modern világítás Philips LED gyertyaizzókkal dekoratív lámpaszerelvényekben, például csillárokban, mennyezeti ventilátorokban, tükörvilágító-csíkokban és állványos lámpákban való használatra.

 • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

 • Vintage stílusú, modern LED technológia

  A LED Classic fényforrások normál, energiatakarékos LED-technológián alapulnak. Mostantól élvezheti ezt a retró stílusú fényforrást, amelyben egyesül a csúcstechnológia és a vintage vonalvezetés.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: