LED

kisgömb lámpa (szabályozható)

  LED

  kisgömb lámpa (szabályozható)

  8718696575314 Hasonló termékek

  A jól láthatóságra tervezve

  A megszokott formák, melyeket ismer és kedvel. A legújabb energiatakarékos LED-technológiának köszönhetően körülbelül 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, és tízszer tovább tartanak. Összes előny megtekintése

  8718696575314 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED kisgömb lámpa (szabályozható)

5 W (40 W), E27, Meleg fehér, Szabályozható 8718696575314 Hasonló termékek

A jól láthatóságra tervezve

Be- és kikapcsolt állapotban egyaránt tetszetős a külseje

 • Szabályozható

  Szabályozható

  Minőségi fényerő-szabályozásra tervezve. Ezek a lámpák tökéletes légkört biztosítanak bármilyen tevékenységhez - az egészen nyugodttól az aktívabb hangulatú környezethez is.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Ez a fényforrás akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fényével (2700 K)

  A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak.

 • Vintage stílusú, modern LED technológia

  A LED Classic fényforrások normál, energiatakarékos LED-technológián alapulnak, kivéve azon LED-eket, melyek elrendezése a hagyományos izzószálas fényforrásokét utánozza. Mostantól élvezheti ezt a csúcstechnológiával rendelkező, retró stílusú fényforrást.

 • Körkörösen sugárzó fény

  Az innovatív lencsekialakítás körkörösen sugárzó fényelosztást nyújt, megakadályozva az árnyékokat, miközben természetes, meleg fehér fényt biztosít mindenütt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: