LED

Izzó

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696577295/8718696577295_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Izzó

  8718696577295 Hasonló termékek

  Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel

  A Philips LED fényforrások hűvös fehér fényt árasztanak, kivételesen hosszú élettartamot és azonnali, jelentős energiamegtakarítást biztosítanak. Letisztult, elegáns kivitelével a hagyományos matt fényforrások tökéletes helyettesítője. Összes előny megtekintése

  8718696577295 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Izzó

13 W-os (100 W), E27, Hideg nappali fény, Nem szabályozható 8718696577295 Hasonló termékek

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel

Kellemes, energizáló hangulat

 • Információk a fényről

  Információk a fényről

  Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Hideg nappali fény

  Hideg nappali fény

  Ennek az izzónak 6500 K a színhőmérséklete, és ez az ebben az izzókategóriában kínált legmagasabb színhőmérséklet. Ezért az általa kínált fényhatás a természetes nappali fényhez a lehető legközelebb van. Ez segít az összpontosításban és minden egyes részlet felfedezésében.

 • Egyszerű LED mindennapos használatra

  Egyszerű LED mindennapos használatra

  A Philips mindennapos használatra készült LED-je tökéletes fényforrás az Ön alapvető világítási szükségleteihez. A LED-től elvárható szép megvilágítást és megbízható teljesítményt nyújtja megengedhető áron.

 • A normál halogén izzókhoz hasonló forma és méret

  A normál halogén izzókhoz hasonló forma és méret

  Gyönyörűen formált kialakításával és ismerős méreteivel ez egy modern világító, energiatakarékos, LED-izzó. A normál halogén izzók tökéletes fenntartható kialakítású változata.

 • Azonnali fény bekapcsolásra

  Azonnali fény bekapcsolásra

  Nincs várakozási idő: A Philips LED lámpái a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak. A kapcsoló aktiválására azonnal teljes fényben úszik a helyiség. Nem indul lassabban a világítás, és nem kell várni.

 • Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a villanykörték gyakori cseréjével járó gondot, és tökéletes világítási megoldást élvezhet több mint 15 éven át.

 • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

 • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: