LED

Izzó

  LED

  Izzó

  8718696577417 Hasonló termékek

  A megfelelő fény különlegessé teszi a pillanatot

  A Philips szabályozható LED-ek melegedő színhőmérsékletet árasztanak, és új élményt nyújtanak a szabályozható LED-ek világában. Az alap LED fényforrásoktól eltérően ezek a Philips lámpák ismerős formájukat megtartva szabályozható, meleg fényt kínálnak, amellyel lehetővé teszik a mindennapi funkcionális megvilágítás és a hívogató, otthonos hangulatú világítás közötti váltást. Összes előny megtekintése

  8718696577417 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Izzó

6 W (40 W), E27, Meleg fehér, WarmGlow, szabályozható 8718696577417 Hasonló termékek

A megfelelő fény különlegessé teszi a pillanatot

Minél jobban leszabályozott, annál melegebb hatású a fény

 • Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Azonnali fény bekapcsolásra

  Azonnali fény bekapcsolásra

  Nincs várakozási idő: A Philips LED lámpái a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Ez a fényforrás akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

 • Minél halványabb, annál melegebb hatású fény

  Minél halványabb, annál melegebb hatású fény

  A szabályozható LED lámpákkal ellentétben, ezek az új WarmGlow fényforrások, ismerős formájukat megtartva szabályozható fényt kínálnak, amellyel lehetővé teszik az Ön számára egy a megszokottól eltérő, hívogató, otthonos légkör megteremtését. Minél jobban leszabályozza, annál melegebb és halványabb fény keletkezik. A hangulatának megfelelő fénynek köszönhetően különféle színekbe öltöztetheti szobáját.

 • Tökéletesen illeszkedő, magas minőségű kidolgozás

  Az ismerős formák tökéletesen illenek a lámpaszerelvényeihez: megtartottuk a hagyományos fényforrások formáját és kinézetét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: