LED

Kapszula

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696578124/8718696578124_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Kapszula

  8718696578124 Hasonló termékek

  Ismerős fénysugár innovatív kivitelben

  Ez a LED kapszula ragyogó fehér fényt biztosít minden irányban, és 12 voltos lámpatestben használandó. Összes előny megtekintése

  8718696578124 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Kapszula

2 W-os (20 W), G4, Meleg fehér, Nem szabályozható 8718696578124 Hasonló termékek

Ismerős fénysugár innovatív kivitelben

Kerülje el a kapszulacserékkel járó kényelmetlenségeket

 • Információk a fényről

  Információk a fényről

  Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fénye

  A hagyományos izzók igazi meleg fehér fénye

  Ez az izzó 2700 K színhőmérséklettel rendelkezik, így meleg, nyugodt környezetet biztosít, amely tökéletes a lazításhoz. Ez a 2700 K-es fény ideális az otthoni világítás kialakításához

 • Egyszerű LED mindennapos használatra

  Egyszerű LED mindennapos használatra

  A Philips mindennapos használatra készült LED-je tökéletes fényforrás az Ön alapvető világítási szükségleteihez. A LED-től elvárható szép megvilágítást és megbízható teljesítményt nyújtja megengedhető áron.

 • A halogén kapszulákhoz hasonló forma és méret

  A halogén kapszulákhoz hasonló forma és méret

  Gyönyörűen formált kialakításával és ismerős méreteivel ez egy modern világító LED kapszula. A hagyományos halogén kapszulák tökéletes fenntartható kialakítású változata.

 • Azonnali fény bekapcsolásra

  Azonnali fény bekapcsolásra

  Nincs várakozási idő: A Philips LED lámpái a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak. A kapcsoló aktiválására azonnal teljes fényben úszik a helyiség. Nem indul lassabban a világítás, és nem kell várni.

 • Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a villanykörték gyakori cseréjével járó gondot, és tökéletes világítási megoldást élvezhet több mint 15 éven át.

 • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

 • Mindent bevilágít

  Az innovatív, de vintage stílusú formájának köszönhetően ez a LED-izzó megakadályozza az egyébként a fénysugarak terjedésének szélén általában megfigyelhető árnyék megjelenését. Az eredmény? Természetes meleg fehér fény mindenhol.

 • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  A LED-technológia akár 90%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: