LED

Reflektorlámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696578438/8718696578438_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Reflektorlámpa

  8718696578438 Hasonló termékek

  Tartós LED világítás ragyogó, irányított fénysugárral

  Ez az irányított fényű LED-lámpa fókuszált meleg, fehér fénysugarat biztosít, és kiváló helyettesítője a hagyományos reflektorfényforrásoknak. Összes előny megtekintése

  8718696578438 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Reflektorlámpa

1, 7 W (25 W), E14, Meleg fehér, Nem szabályozható 8718696578438 Hasonló termékek

Tartós LED világítás ragyogó, irányított fénysugárral

Kerülje el az fényforráscserével járó kényelmetlenségeket

 • Információk a fényről

  Információk a fényről

  Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fényével

  A hagyományos izzók igazi meleg fehér fényével

  Ez az izzó 2700 K színhőmérséklettel rendelkezik, így meleg, nyugodt környezetet biztosít, amely tökéletes a lazításhoz. Ez a 2700 K-es fény ideális az otthoni világítás kialakításához

 • Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitart

  Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitart

  Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a villanykörték gyakori cseréjével járó gondot, és tökéletes világítási megoldást élvezhet több mint 15 éven át.

 • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

 • Tökéletesen alkalmas kiemelő világításhoz

  Tökéletesen alkalmas kiemelő világításhoz

  Modern világítás, ismerős, széles szögű fénykibocsátással (36 fok) – ez az LED-reflektor alkalmas kiemelő világításhoz és általános célú világításhoz is. Alkalmazható süllyesztett és sínes lámpaszerelvényekben való használatra, és ideális konyhai használatra, konyhai sziget, nappali és étkező megvilágítására.

 • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: