LED

kisgömb lámpa (szabályozható)

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696580653/8718696580653_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  kisgömb lámpa (szabályozható)

  8718696580653 Hasonló termékek

  A megfelelő fény különlegessé teszi a pillanatot

  A Philips szabályozható kisgömb izzók melegedő színhőmérsékletet árasztanak, és új élményt nyújtanak a szabályozható LED-ek világában. Mivel ezeken a Philips kisgömb izzókon a hagyományos izzók meleg tónusai is beállíthatók, a mindennapi funkcionális megvilágítástól kezdve a hívogató, otthonos hangulatú világításig bármilyen atmoszférát megteremthet velük. Összes előny megtekintése

  8718696580653 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED kisgömb lámpa (szabályozható)

8W (60W), E14, Meleg fényű, Szabályozható 8718696580653 Hasonló termékek

A megfelelő fény különlegessé teszi a pillanatot

Minél jobban leszabályozott, annál melegebb hatású a fény

 • Információk a fényről

  Információk a fényről

  Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • A különleges optikai kialakítás a ragyogó fényért

  A különleges optikai kialakítás a ragyogó fényért

  Tiszta és elegáns kialakítás – innovatív LED-es technológia. Ez a dekoratív lámpa ragyogó és meleg fényhatást biztosít, nyugtató hatással kiegészítve lakásának hangulatát.

 • Meleg tónusra tompítható

  Meleg tónusra tompítható

  Ezzel a szabályozható izzóval a 2200 K meleg fényből kiindulva 2700 K fényt állíthat be. Minél jobban tompítja, annál melegebb lesz a fény.

 • Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a villanykörték gyakori cseréjével járó gondot, és tökéletes világítási megoldást élvezhet több mint 15 éven át.

 • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

 • Tökéletes a dekoratív lámpaszerelvényekhez

  Tökéletes a dekoratív lámpaszerelvényekhez

  Modern világítás Philips LED kisgömb izzókkal dekoratív lámpaszerelvényekben, például csillárokban, mennyezeti ventilátorokban, tükörvilágító-csíkokban és állványos lámpákban való használatra.

 • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: