LED

Spotlámpa (szabályozható)

  LED

  Spotlámpa (szabályozható)

  8718696587676 Hasonló termékek

  a megfelelő fény különlegessé teszi a pillanatot

  A fokozatosan szabályozható funkció segítségével a hagyományos spotlámpák fényerejét meleg tónusba helyezheti. Összes előny megtekintése

  8718696587676 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Spotlámpa (szabályozható)

5, 5 W (50 W), GU10, Meleg fényű, WarmGlow, szabályozható 8718696587676 Hasonló termékek

a megfelelő fény különlegessé teszi a pillanatot

minél jobban leszabályozott, annál melegebb hatású a fény

 • Meleg tónusra tompítható

  Meleg tónusra tompítható

  Ezzel a szabályozható izzóval a 2200 K meleg fényből kiindulva 2700 K fényt állíthat be. Minél jobban tompítja, annál melegebb lesz a fény.

 • Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a villanykörték gyakori cseréjével járó gondot, és tökéletes világítási megoldást élvezhet több mint 15 éven át.

 • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

 • Tökéletesen alkalmas kiemelő világításhoz

  Tökéletesen alkalmas kiemelő világításhoz

  Modern világítás, ismerős, széles szögű fénykibocsátással (36 fok) – ez a LED spotlámpa alkalmas kiemelő világításhoz és általános célú világításhoz is. Alkalmazható süllyesztett és sínes lámpaszerelvényekben való használatra, és ideális konyhai használatra, konyhasziget, nappali és étkező megvilágítására.

 • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

 • Információk a fényről

  Információk a fényről

  Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: