Softone

Energiatakarékos lámpa

  Softone

  Energiatakarékos lámpa

  872790026026710 Hasonló termékek

  Kényelem és kialakítás

  Az Ön lámpatestjeihez csodálatosan illeszkedő, szemkímélően MELEG és LÁGY fényt adó lámpa lehetőséget nyújt Önnek, hogy személyes jólléte érdekében lazíthasson. Örömmel töltheti el a gondolat, hogy az elkövetkező 10 évben pénzt fog megtakarítani ezzel az energiatakarékos lámpával. Összes előny megtekintése

  872790026026710 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Softone Energiatakarékos lámpa

11 W, Hideg nappali fényű, E27-es fejelésű 872790026026710 Hasonló termékek

Kényelem és kialakítás

A hangulatának megfelelő atmoszférát teremt

 • Akár 80%-os energia- és pénzmegtakarítás

  Ez az izzó akár 80%-os energia- és pénzmegtakarítást jelenthet a hagyományos izzókhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

Összes specifikációt mutat
 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: