Master Softone dimmable

Energiatakarékos lámpa

  Master Softone dimmable

  Energiatakarékos lámpa

  872790082518300 Hasonló termékek

  Kiválóan szabályozható fényerő, kiváló kialakítás és teljesítmény

  Ez az energiatakarékos lámpa az 1%-ra szabályozható fényerőfunkciót kiemelkedő teljesítménnyel (hosszabb élettartam, magas kapcsolhatóság) ötvözi. A lágy, meleg fény és a hagyományos izzólmpa forma mellett melegséggel töltheti el az az érzés is, hogy Ön az elkövetkezendő 20 évben élvezheti a pénztakarékos kialakítás adta előnyöket is. Összes előny megtekintése

  872790082518300 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Master Softone dimmable Energiatakarékos lámpa

12 W, Meleg fehér, E27-es fejelésű 872790082518300 Hasonló termékek

Kiválóan szabályozható fényerő, kiváló kialakítás és teljesítmény

Fényerő-szabályozás, hosszú élettartam, atmoszféra és teljesítmény

 • 5%-ra szabályozható fényerő

  A tökéletes fényerő-szabályozásra tervezve. Ezek a lámpák tökéletes légkört biztosítanak bármilyen tevékenységhez - az egészen lazától az aktívabb hangulatot árasztó környezetekhez is.

 • Akár 80%-os energia- és pénzmegtakarítás

  Ez az izzó akár 80%-os energia- és pénzmegtakarítást jelenthet a hagyományos izzókhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

Összes specifikációt mutat
 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: