Energy Saver

Energiatakarékos spot lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900850871/8727900850871_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Energy Saver

  Energiatakarékos spot lámpa

  8727900850871 Hasonló termékek

  Energiatakarékos technológia irányított fényű lámpában

  Az energiatakarékos Philips fényforrással csökkentheti áramszámláját. Megnövelt élettartamának köszönhetően ez az alacsony fogyasztású spotlámpa tökéletesen alkalmas halogén vagy izzószálas fényforrások tartós cseréjéhez. Összes előny megtekintése

  8727900850871 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Energy Saver Energiatakarékos spot lámpa

8 W (32 W), GX53-as fejelés, Meleg fehér 8727900850871 Hasonló termékek

Energiatakarékos technológia irányított fényű lámpában

Kiváló fényminőség

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A lámpa akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások, így csökkentheti a villanyszámlára kiadott pénzt, és kiveheti részét a környezet védelméből.

 • Hosszú élettartam – akár 6 évig kitart

  Hosszú élettartam – akár 6 évig kitart

  A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 6 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: