Tornado

Spirál alakú kompakt fénycső

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900886603/8727900886603_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Tornado

  Spirál alakú kompakt fénycső

  8727900886603 Hasonló termékek

  Azonnali ragyogás

  A kiemelkedő ragyogású Tornado a színeket élénkebbé varázsolja. A Philips lámpa azonnali fényt biztosít, és kompakt kivitelének köszönhetően mindenhova illeszkedik. A hosszú, 8 éves átlagos élettartam alatt jelentősen spórolhat,* * szemben hagyományos izzókkal. Összes előny megtekintése

  8727900886603 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tornado Spirál alakú kompakt fénycső

32 W (145 W), E27, Hideg nappali fény, Nem szabályozható 8727900886603 Hasonló termékek

Azonnali ragyogás

Azonnali erős fény

 • Hosszú élettartam – akár 8 évig kitart

  Hosszú élettartam – akár 8 évig kitart

  A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 8 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: