myAmbiance

LED csillár

  myAmbiance

  LED csillár

  872790091854000 Hasonló termékek

  Tökéletes fényminőség, maximális energiatakarékosság

  A világítástechnika következő generációja: Philips MyAmbiance LED-izzók. A legújabb fejlesztés és a kategóriájukban legjobb termékek nemcsak fényt biztosítanak az Ön számára, hanem szabályozható, azonnali fényt és maximális energiatakarékosságot nyújtanak. Emellett higanymentesek, és egyedülálló kialakítással rendelkeznek. Összes előny megtekintése

  872790091854000 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myAmbiance LED csillár

3 W (15 W), Normál fejelésű, Meleg fehér 872790091854000 Hasonló termékek

Tökéletes fényminőség, maximális energiatakarékosság

Bármilyen izzót helyettesít

 • Gyönyörű fény

  A Philips MyAmbiance LED lámpaizzók gyönyörű, meleg fehér fénnyel világítanak. Az energiatakarékos LED-izzók színe olyan, amilyennek lennie kell.

 • Azonnali fény, ami a legtöbb fényerő-szabályzóval állítható

  Bekapcsoláskor azonnal világító lámpa, ami a legtöbb fényerő-szabályzóval állítható.

 • 90%-os energiamegtakarítás

  Manapság számos különböző technikai lehetőség áll rendelkezésre, ami a világítást illeti. Ezek között némelyiknek több, némelyiknek kevesebb energiára van szüksége ugyanolyan erejű világításhoz - ez teszi őket többé vagy kevésbé hatékonnyá. A hagyományos lámpák mindössze a felhasznált energia 5%-át alakítják fénnyé, a fennmaradó 95% hőként vész kárba. Az energiatakarékos technológiák ugyanazt a fénymennyiséget 90%-kal kevesebb energiát felhasználva biztosítják, mivel kevesebb hőt pazarolnak, így energiát és pénzt takarítanak meg.

 • Akár 25 éves élettartam

  A modern technológiával készült izzók élettartama hosszabb, mint a hagyományos izzóké. A 25 éves élettartamnak köszönhetően egy ilyen lámpa 25 hagyományos izzót helyettesít. A hosszabb élettartammal évről évre pénzt takaríthat meg. A megadott élettartam napi átlagos 2,7 óra vagy évi 1,000 óra használatot feltételez. Ezt az átlagos értéket befolyásolja az évszakonként eltérő használat (sötét téli napok és világos nyári esték), az időjárás (napfényes és esős napok) és a helyiség, ahol a lámpát használják (fürdőszoba: rövid ideig, nappali: hosszabb ideig tartó használat).

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: