LivingWhites

Spirál energiatakarékos izzó

  LivingWhites

  Spirál energiatakarékos izzó

  8727900926187 Hasonló termékek

  Szabályozható fényerő érintésre

  Unja már az egy beállítással rendelkező világítást? A Philips LivingWhites energiatakarékos lámpáinak használatával szabályozhatja világítótestei fényerejét a LivingWhites távvezérlővel (a kezdőcsomag tartalmazza). Ezek a fényforrások továbbá 80%-os energia- és költségmegtakarítást eredményeznek. Összes előny megtekintése

  8727900926187 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LivingWhites Spirál energiatakarékos izzó

20 W (87 W), E27-es fejelésű, Meleg fehér, Alapcsomag 8727900926187 Hasonló termékek

Szabályozható fényerő érintésre

Hozza létre az ízlésének megfelelő hangulatot

 • Fényerő-szabályozás fali szabályozó nélkül

  Fényerő-szabályozás fali szabályozó nélkül

  A LivingWhites lámpa fényerejét LivingWhites vagy LivingAmbiance távvezérlővel szabályozhatja. Bármely SmartLink címkével ellátott Philips távvezérlő használható a lámpa fényerejének szabályozásához.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A lámpa akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások, így csökkentheti a villanyszámlára kiadott pénzt, és kiveheti részét a környezet védelméből.

 • Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 10 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

 • Bármilyen fehér fényű lámpatestet csatlakoztathat a LivingAmbiance távvezérlőhöz

  Kösse össze a lámpatestet és a fali aljzatot a LivingWhites lámpavezérlő csatlakozóval, és a lámpatest máris együtt használható más LivingAmbiance termékekkel. Így a LivingAmbiance távvezérlővel vezérelheti és más LivingAmbiance termékekhez csatlakoztathatja korábban vásárolt lámpáját. Végre saját lámpája is részt vehet a hangulat megteremtésében! Figyelem: a LivingWhites dugaszba csatlakoztatott lámpatesten nem lehet érintésvezérléssel szabályozható fényerő-tompítás.

Összes specifikációt mutat
 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: