Candle Bent tip

Lángalakú energiatakarékos gyertya lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900926644/8727900926644_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Candle Bent tip

  Lángalakú energiatakarékos gyertya lámpa

  8727900926644 Hasonló termékek

  Kellemes, lágy fényt biztosító energiatakarékos fényforrás

  A Philips gyertya lámpa kombinálja az elegáns kivitelt a tartós, energiatakarékos technológiával. Az akár 10 éves élettartamának köszönhetően ez az alacsony fogyasztású fényforrás tökéletesen alkalmazható hosszú távon, bármely nyitott világítótestben. Összes előny megtekintése

  8727900926644 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Candle Bent tip Lángalakú energiatakarékos gyertya lámpa

5 W (21 W), E14, Meleg fehér, Nem szabályozható 8727900926644 Hasonló termékek

Kellemes, lágy fényt biztosító energiatakarékos fényforrás

Tökéletesen illik a csillárokhoz

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A lámpa akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások, így csökkentheti a villanyszámlára kiadott pénzt, és kiveheti részét a környezet védelméből.

 • Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 10 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: