Légkondicionáló HEPA

  Légkondicionáló HEPA

  Mindig egészséges levegő

  A HEPA aktív szénszűrő hatékony az ultrafinom részecskékkel, allergénekkel, baktériumokkal, vírusokkal és számos típusú káros gázzal szemben, mint például a formaldehid. A nagy teljesítményű szűrőt németországi szakértőkkel együttműködve fejlesztettük ki. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Légkondicionáló HEPA

Eltávolítja a 0, 02 um méretű UFP-ket is AC4158/00 Hasonló termékek

Mindig egészséges levegő

 • Az egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés jelzi, ha a szűrő cserére szorul

  Az egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés jelzi, ha a szűrő cserére szorul

  Az egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés azonnal jelzi, ha a szűrő cserére szorul. Amikor az egyik szűrő már majdnem megtelt, és tisztítást vagy cserét igényel, az egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés jelzi Önnek, hogy a szűrőt cserélni vagy tisztítani kell.

 • Az egészséges levegő védelméért felelős zároló mechanizmus biztosítja, hogy Ön mindig egészséges levegőhöz jusson

  Az egészséges levegő védelméért felelős zároló mechanizmus biztosítja, hogy Ön mindig egészséges levegőhöz jusson

  Az egészséges levegő védelméért felelős zároló mechanizmus funkció garantálja, hogy Ön mindig egészséges levegőhöz jut. Amikor az egészséges levegő nem garantálható, kikapcsolja a párásítót. Ha a szűrőt nem cserélik ki azonnal, az egészséges levegő védelméért felelős zároló mechanizmus kikapcsolja és zárolja a készüléket a koszos szűrő okozta másodlagos szennyeződés elkerülése érdekében. Garantáljuk, hogy mindig egészséges levegőhöz jut.

 • Kiszűri a 20 nanométernél nagyobb ultrafinom részecskéket*

  *A HEPA-szűrővel kombinálva a sokoldalú védelmet nyújtó szűrő kiszűri a 20 nanométernél nagyobb ultrafinom részecskéket, pl. baktériumokat, port, allergéneket és néhány vírust. Az Egészségügyi Világszervezet publikációi szerint a madárinfluenza, az emberi influenzavírusok és a Legionella baktérium 20 nanométernél nagyobb méretűek.

Összes specifikációt mutat
 • Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2008-as, mikrobiológiai kockázatokat elemző jelentése szerint a madárinfluenza, az emberi influenzavírusok, a Legionella baktériumok, a hepatitiszvírusok és a SARS koronavírus 0,02 mikronnál nagyobb méretűek.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: