Sport audiolejátszó

  Sport audiolejátszó

  Fejlesztések atlétáknak

  A PSA-termékcsalád tervezése során az ergonómia, a tartósság és a hangminőség állt a középpontban, és CD-lejátszónkon mindezt a saját fülével tapasztalhatja. Szabványos audió cd-k lejátszására alkalmas.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fejlesztések atlétáknak

 • A Dinamikus mélyhangkiemelés elektronikusan fokozza az alacsony hangokat

  A Dinamikus mélyhangkiemelés elektronikusan fokozza az alacsony hangokat

  A dinamikus mélyhangkiemelés (DBB) funkció aktiválással a mély basszus frekvenciákat elektromosan erősíti, hogy elérje az egyenletes hangreprodukciót, különösen, ha a hangszóró hangereje alacsony szintre van állítva. Erőteljes basszust hall minden esetben.

 • ESP az rázkódásvédelem zenéhez mozgás közben

  Az Elektronikus rázkódásvédelem akkor is kivédi a zenében az ugrásokat, ha lejátszója rázkódik vagy meglökődik, amikor Ön fut vagy mozgásban van. A CD lejátszása közben a zene folyamatosan betöltődik a lejátszó puffer memóriájába, amely átmenetileg tárolja a zenét. Amikor a készüléket ütés vagy rázkódás éri – akár véletlenül, akár sportolás közben -, Ön megszakítás nélkül hallja a pufferből érkező hangokat, miközben a lézer azonnal visszaáll arra a pontra, ahol a lökés bekövetkezett, és újrakezdi a lejátszást a puffer újratöltése érdekében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: