Hordozható CD-lejátszó

  Hordozható CD-lejátszó

  PLUS digitális FM hangolóegység

  A sokoldalú AZT3202 típusú hordozható CD-lejátszóhoz FM hangolóegység tartozik. Alkalmas saját rögzítésű CD-k lejátszására, 30 előre beállított FM rádióállomás tárolására, és digitális dinamikus mélyhangkiemelés zenével biztosítja a lenyűgözően gazdag hangzást.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PLUS digitális FM hangolóegység

30 előre beállított állomással

 • 45 másodperces ESP™

  Az Electronic Skip Protection (Elektronikus rázkódásvédelem) egy kényelmes funkció, amely segítségével akkor sem szakadozik a hang, ha CD lejátszóját kocogás, utazás közben ütés, rázkódás éri. Az Elektronikus rázkódásvédelem egy intelligens elektronikus puffert tartalmaz, amely automatikusan állítja a saját tartalmát és a letapogatás sebességét, így garantálva a zavartalan zenehallgatást.

 • CD, CD-R és CD-RW lemezek lejátszása

  A Philips termékei köztudottan a legtöbb kapható lemezformátummal kompatibilisek. Ez az audiorendszer lehetővé teszi, hogy Ön CD, CD-R és CD-RW forrásokból hallgasson zenét. Egyetlen CD lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat. A CD-RW kompatibilitás azt jelenti, hogy mind az írható (CD-R), mind az újraírható (CD-RW) lemezeket lejátszhatja az audiokészülékén. A CD-R lemezekre egyszer lehet felvenni, majd bármely CD lejátszón lejátszhatók, míg a CD-RW lemezekre felvétel készíthető, majd többször újraírható, és a kompatibilis audió-CD lejátszókon lejátszható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: