Fidelio

Philips Fidelio

SkyQuake soundbar hangsugárzó

  Philips Fidelio

  SkyQuake soundbar hangsugárzó

  Lépjen be egy új dimenzióba

  Tapasztalja meg a 3D hangzás nyújtotta teljesen új audiovizuális világot a Philips Fidelio SkyQuake készülékkel. A Dolby Atmos® és Ambisound technológiák forradalmi szórakozásélményt biztosítanak a hang függőleges dimenziójának hozzáadásával, elképesztően valósághű 3D hangképet nyújtva. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 329 499 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio SkyQuake soundbar hangsugárzó

5.1.2 csatornás, vez. nélk. mélynyomó, Dolby Atmos®, Ambisound technológia, Bluetooth® aptX, AAC és NFC B8/12 Hasonló termékek

Lépjen be egy új dimenzióba

Fedezze fel a Dolby Atmos® 3D moziszerű hangélményt

 • 5.1.2 többcsatornás rendszer a valóban magával ragadó 3D, moziszerű hangélményért

  5.1.2 többcsatornás rendszer a valóban magával ragadó 3D, moziszerű hangélményért

  A Philips Fidelio B8 egy 5.1.2-es többcsatornás soundbar, összesen 18 hangszóróval (10 kimagaslóan érzékeny racetrack meghajtóval és 8 puha dóm magashangszóróval), így magával ragadó hangzást biztosít ez a karcsú kialakítású eszköz. A hagyományos 5.1-es rendszer mellé további két szabadalmaztatott, felfelé szóró hangsugárzót is hozzátettünk (mindkettő 2 racetrack meghajtót és 3 magashangszórót tartalmaz), melyek a mérnökök által kiszámított szögben sugározzák a hangot a mennyezet felé, a hangzás magassági dimenziójának előcsalogatása érdekében. A Dolby Atmos® és a Philips Ambisound technológiával rendelkező B8 hihetetlenül valósághű 3D hangzásélményt nyújt.

 • A Dolby Atmos® a fej felett elhelyezkedő dimenzió új élményét nyújtja

  A Dolby Atmos® a fej felett elhelyezkedő dimenzió új élményét nyújtja

  A Dolby Atmos® a fej feletti hangzás dimenziójával gazdagítja az élményt – a magasság új típusú érzékelésével, aminek köszönhetően az események középpontjában érezheti magát. A Full 3D audió atmoszférája valósághűen adja vissza a fej felett mozgó tárgyak hangját, lenyűgöző tisztasággal, részletgazdagsággal és mélységgel, mindent reprodukálva, a csendes párbeszédektől a pörgős akciójelenetekig. Mindez egyesül egy valóban izgalmas házimozi-hangzásban, amely érzékeit izgalomban tartva minden eddiginél erőteljesebben magával ragadja.

 • Ambisound technológia a széles surround hangzásélményért

  Ambisound technológia a széles surround hangzásélményért

  A Philips saját Ambisound technológiája körülölelő többcsatornás surround hangzást biztosít, hihetetlen hangteret nyújtva. Ez az 5.1-es hangzás, amely nélkülözi az elhelyezés, helyiségméret és bonyolult beállítás megkötéseit, nem igényli a sok hangsugárzót, és zavaró kábelrengeteget sem eredményez a szobában. Az Ambisound 5.1-es panorámahangzást tesz lehetővé egyetlen, vékony soundbar segítségével oly módon, hogy három kulcsfontosságú tényezőt egyesít magában: pszichoakusztika, array-feldolgozás és pontos szögben beállított meghajtó.

 • A speciálisan tervezett center csatorna valódi tiszta hangzást biztosít

  A speciálisan tervezett center csatorna valódi tiszta hangzást biztosít

  A legtöbb soundbar esetében a center csatornát lekeverik 2.1 csatornára, ezért a hangok nem nagyon tiszták. A Philips Fidelio B8 két külön speciális meghajtóval rendelkezik a center csatornához; ezeknek saját erősítőik vannak, és eltérően feldolgozott hangjelet továbbítanak a filmekben, TV-műsorokban és hírekben hallható párbeszédek még pontosabb és kristálytiszta hangzása érdekében.

 • A prémium minőségű puha dóm magashangszórók kristálytiszta magas hangokat produkálnak

  A prémium minőségű puha dóm magashangszórók kristálytiszta magas hangokat produkálnak

  A prémium minőségű, puha dóm magashangszórók kivételesen tiszta és torzításmentes magas frekvenciájú hangot sugároznak. Tiszta magas hangokat produkálnak, szélesebb terítéssel. A Philips Fidelio B8 oldalsó iker magashangszórói 45 fokos szögben helyezkednek el, és oldalirányba küldik a hangot, ezáltal a magas frekvenciák számára is megnövelve a hangteret. Az elöl elhelyezkedő meghajtók, a döntött magashangszórók és az Ambisound jelfeldolgozó technológia kombinációjának köszönhetően a B8 gazdag és széles hanghatást nyújt.

 • Bármelyik TV-hez illeszkedő, keskeny és prémium minőségű kialakítás

  Bármelyik TV-hez illeszkedő, keskeny és prémium minőségű kialakítás

  Elegáns kialakításával, a prémium minőségű anyagokkal és megmunkálással az áramvonalas Philips Fidelio B8 jól illeszkedik minden házimozi-környezetbe. A készülék eredeti alapanyagokból készül: a ház egy egyedi tervezésű, egy darabból álló felső részből és elülső fémrácsból áll, továbbá gyémánt-csiszolású alumínium gombjai vannak, ami az egység érzetét kelti. Mindössze 52 mm-es vastagságával a soundbar könnyen elfér a TV-képernyők alatt, ezzel stílusosan és univerzálisan alkalmazható szórakoztató rendszerekhez, és jól illik a nappali szobákba.

 • HDMI 4K2K továbbítás (pass-through) az ultra HD tartalom élményéért

  HDMI 4K2K továbbítás (pass-through) az ultra HD tartalom élményéért

  A HDMI 4K2K magába foglalja a HDMI 1.4 szabványt. Ez további támogatást nyújt az Ultra HD (UHD) felbontású videotartalomhoz. Ez jelenleg a 4K-ra utal, ami maximálisan 4096 képpont széles és 2160 képpont magas, vagyis a felbontást tekintve a normál 1080p HD kijelző méretének a négyszerese. A kifejezés egy valamivel alacsonyabb 4K felbontást is magába foglal, amely 3840 képpont széles és 2160 képpont magas. A HDMI 1.4 mindkét formátumot támogatja. A 4K kijelzők a csúcskategóriás házimozi-rendszereket a valódi mozik szintjére emelik. Annak érdekében, hogy a hangsugárzók már a jövő vívmányaihoz is alkalmazkodjanak, a szabványt a 4K TV fejlődéséhez igazítottuk.

 • Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

 • Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

 • 220 W-os, nagy teljesítményű, vezeték nélküli mélynyomó a mély és dübörgő basszushoz

  A Philips Fidelio B8 egy 220 W-os, nagy teljesítményű, vezeték nélküli mélynyomóval rendelkezik, mely egy 8"-es, lefelé sugárzó meghajtóval van ellátva a mély és dübörgő basszus érdekében. A dóm alakú alsó reflektor nemcsak a tompító hatást csökkenti, ha a mélynyomó a szőnyegen áll, hanem erősebb és mélyebb basszust tesz lehetővé, mivel alacsony frekvenciájú hanghullámokat sugároz, 360 fokban egyformán. Így a mély basszus hangok egyenletesen veszik körül Önt, bárhol is helyezi el a vezeték nélküli mélynyomót a szobában.

 • A Dolby Surround 3D-s hangzást teremt a csatornaalapú tartalmakból

  A natív 2.0, 5.1 és 7.1 csatornás tartalmat Dolby Atmos® élménnyé felkeverve a Dolby Surround felkeverő új életre kelti a hagyományos csatornaalapú surround hangsávokat. A korábbi, időtartományban működő szélessávú felkeverési technológiákkal ellentétben a Dolby Surround felkeverő a frekvenciatartományban dolgozik; egyenként kezeli a frekvenciasávokat, és a precízen elhelyezett audioelemekkel térbeli jelenlétet nyújtó surround hangzást biztosít. Így tehát mindig magával ragadó 3D élményben lehet része, ha nem is áll rendelkezésre Dolby Atmos® hangsáv.

 • Dolby TrueHD és DTS a Hi-Fi minőségű surround hangzásért

  Váltson digitálisra, és hozza ki a lehető legtöbbet zenéjéből és filmjeiből. A Dolby TrueHD és a DTS Digital Surround technológia a legkiválóbb hangzást nyújtja, amely gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a stúdiókban készült mesterfelvételekétől, így amit hall, az pontosan megfelel a hangmérnökök szándékának. A Dolby TrueHD és a DTS Digital Surround technológia még nagyszerűbb szórakozást tesz lehetővé a hihetetlen házimozi-hangzással.

 • Csatlakoztatás a 2 db HDMI bemenethez a legjobb Atmos® élmény érdekében

  A HDMI csatlakozók alapvető szerepet játszanak abban, hogy Ön a legjobb Dolby Atmos® élményt és TV-képminőséget kapja. A Philips Fidelio B8 két HDMI bemenettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy videoforrásokat, pl. Blu-ray lejátszókat és játékkonzolokat közvetlenül a soundbarhoz csatlakoztasson. A B8 egyetlen HDMI ARC kimeneten keresztül csatlakozik a TV-hez, így fokozott egyszerűséget és könnyebb használhatóságot biztosít.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: