Nincs hozzárendelve

LCD monitor

  LCD monitor

  Maradéktalan 3D élmény

  Közvetítse üzeneteit lenyűgöző 3D formátumban, kiváló képminőséggel, és a megtekintéshez még speciális szemüvegre sincs szükség. A 28 lentikuláris nézet segítségével lenyűgöző képekkel fogja elkápráztatni a közönségét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor

23"-es / 58, 4 cm-es, autosztereoszkopikus 3D, Full HD BDL2331VS/00 Hasonló termékek

Maradéktalan 3D élmény

speciális szemüveg használata nélkül

 • autosztereoszkopikus 3D

  autosztereoszkopikus 3D

  Élvezze a lenyűgöző 3D élményt speciális szemüvegek nélkül, az autosztereoszkopikus 3D hatásnak köszönhetően. A lentikuláris technológia kiváló tisztaságot és mélységet biztosít, így 3D élménye élethűbb és élvezetesebb.

 • Full HD LCD-kijelző, 1920 x 1080p

  A kijelző felbontása a Full HD megjelöléssel jellemezhető. Ez a csúcstechnológiát képviselő LCD-kijelző teljes, 1080 progresszív sorba rendezett, 1920 képpontos nagyfelbontású, szélesképernyős megjelenítésre képes, ami a maximum 1080 soros HD felbontással elérhető legjobb képminőséget eredményezi. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű, progresszív pásztázású képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe fokozott vizuális élményt nyújt.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.

 • Hőmérséklet-érzékelő méri a biztonsági állapotot

  Ez a nyilvános kijelző tartalmaz egy hőmérséklet-érzékelőt, amely figyelemmel kíséri a belső biztonsági állapotot. Abban az esetben, ha egy belső hőmérséklet meghaladja az előzetesen beállított küszöbértéket, két belső ventilátor automatikusan működésbe lép, hogy visszaállítsa a kijelző normális működési feltételeit.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • 28 lentikuláris nézet a lenyűgözően egyenletes 3D képekért

  28 lentikuláris nézet segítségével „bekukucskálhat” a virtuális tárgyak között a 3D kijelzőn, mely a leglenyűgözőbb 3D vizuális élményt nyújtja.

 • 2D-plus-Depth

  A 2D-plus-Depth formátum 28 különböző nézetbe konvertálható és lenyűgöző 3D formátumba alakítható

 • 3D tartalom megjelenítése

  A kijelzőhöz mellékelt szoftveres eszközökkel 3D tartalmakat játszhat le, valamint szabályozhatja a 3D és a 2D megjelenítés paramétereit. Az aktuális 3D tartalom elkészíthető a népszerű 3D animációs szoftvercsomagokhoz kapható beépülő modulokkal. A meglévő 2D vagy sztereó tartalom átalakítható 2D-plus-Depth formátumba. A 2D-plus-Depth formátum kompatibilis a meglévő tömörítő eszközökkel, mivel kicsi a mélységi dimenzió plusz sávszélessége.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: