Nincs hozzárendelve

LCD monitor

  LCD monitor

  A legjobb nyilvános signage kijelző

  Csökkentse költségeit ezzel a hálózaton keresztül vezérelhető, 81 cm-es (32") LCD-monitorral. Hálózatban vagy különálló nyilvános kijelzőként használva ez a típus a legigényesebb nyilvános és vállalati megtekintési alkalmazásokhoz is széles körű szolgáltatásokat kínál. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor

81 cm-es (32"-es), multimédiás, , HD Ready BDL3215E/00 Hasonló termékek

A legjobb nyilvános signage kijelző

beltéri alkalmazásokhoz

 • HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egy vezetéken át

  HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egy vezetéken át

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Az üzletben soha nincs szünet, ezért signage kijelzőinket non-stop használatra terveztük. A jobb minőségi szintet biztosító, kiváló alkatrészeknek köszönhetően ezekre a készülékekre bármikor számíthat, ha a folyamatos megbízhatóságot keresi.

 • WXGA, széles formátum, 1366x768 felbontás élesebb képekhez

  A széles formátumú WXGA felbontású LCD panel 1366 x 768 pixelt képes megjeleníteni; ez lehetővé teszi, hogy a nem váltott soros monitorok is jobb teljesítményt és pontosabb színeket nyújtsanak.

 • A megnövelt zoom szolgáltatás támogatja a mozaikos mátrix alkalmazásokat

  A belső zoom funkció a videofal mátrix egyszerű megvalósítását teszi lehetővé külső, drága felszerelés nélkül. Összesen 25 monitorból álló „vidiwall” állítható össze belőle, egyenként 5 monitorral vízszintesen és függőlegesen.

 • Fejlett beégésvédelmi funkció

  Az LCD monitorok képernyőjén hosszabb ideig látható állóképek ún. szellemképet, vagy „beégést” hozhatnak létre. Bár az LCD monitorok esetében a képbeégés nem állandósul, mégis érdemes védeni ellene a kijelzőt, különösen olyan alkalmazási területeken, ahol a hét minden napján 24 órában használják.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Távmenedzselés és konfiguráció RS232 protokollon keresztül

  A távmenedzselés lehetővé teszi a felhasználó számára a kijelzők távolból történő beállítását az RS232 protokollon keresztül. CEC parancsokat használva bármikor teljes körűen vezérelheti a signage hálózatban lévő összes kijelzőt.

 • Működés álló módban

  A kijelző álló helyzetben is biztonságosan és megbízhatóan felszerelhető.

 • VGA áthurkolás

  Videofal létrehozásához kössön össze akár 150 kijelzőt VGA-összefűzéssel, fokozva ezzel a vizuális élmény. Nincs szükség kiegészítő hardverre, telepítésük éppoly egyszerű, mint amilyen megnyerő a hatásuk a közönségre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: