Nincs hozzárendelve

LCD monitor

  LCD monitor

  Maradéktalan 3D élmény

  Közvetítse üzeneteit a lenyűgöző 3D formátumban, kiváló képminőséggel, s a megtekintéséhez még speciális szemüvegre sincs szükség. A 28 nézet segítségével lenyűgöző képekkel fogja elkápráztatni a közönségét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor

107 cm-es (42"-es), autosztereoszkopikus 3D, Full HD BDL4251VS/00 Hasonló termékek

Maradéktalan 3D élmény

speciális szemüveg használata nélkül

 • autosztereoszkopikus 3D

  autosztereoszkopikus 3D

  Élvezze a lenyűgöző 3D élményt speciális szemüvegek nélkül, az autosztereoszkopikus 3D hatásnak köszönhetően. A lentikuláris technológia kiváló tisztaságot és mélységet biztosít, így 3D élménye élethűbb és élvezetesebb.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Az üzletben soha nincs szünet, ezért signage kijelzőinket non-stop használatra terveztük. A jobb minőségi szintet biztosító, kiváló alkatrészeknek köszönhetően ezekre a készülékekre bármikor számíthat, ha a folyamatos megbízhatóságot keresi.

 • 3D tartalom megjelenítése

  A kijelzőhöz mellékelt szoftveres eszközökkel 3D tartalmakat játszhat le, valamint szabályozhatja a 3D és a 2D megjelenítés paramétereit. Az aktuális 3D tartalom elkészíthető a népszerű 3D animációs szoftvercsomagokhoz kapható beépülő modulokkal. A meglévő 2D vagy sztereó tartalom átalakítható 2D-plus-Depth formátumba. A 2D-plus-Depth formátum kompatibilis a meglévő tömörítő eszközökkel, mivel kicsi a mélységi dimenzió plusz sávszélessége.

 • 3D rendszermegoldás

  A rendszermegoldás a tervezésének köszönhetően maximálisan újrahasznosítja a 2D signage ipar tartalmát/fogalmait. Ennek fő eleme a rugalmas 2D-plus-Depth formátum, amely lehetővé teszi a tartalom létrehozásának és megjelenítésének szétválasztását. Az autosztereoszkopikus 3D kijelzőkbe épített renderelő mag támogatja az egyedülálló Declipse képformátumot, ezáltal valóban 3D hatás érhető el.

 • 3D és 2D kettős üzemmódú kijelző

  A kijelző sokféle alkalmazáshoz használható, mivel 2D és 3D üzemmódban is működik. A 4K UHD felbontású panel által 2D és 3D módban is élvezhetjük a kiváló minőségű képeket és a valódi színeket. A beépített renderelő mag segítségével a tartalomkészítők és a végfelhasználók teljes mértékben szabályozhatják a képminőséget és a mélységeffektus jellemzőit.

 • Smart insert rekesz a hátsó burkolatban egy kis számítógép elhelyezéséhez

  A professzionális számítógépek a legtöbb nyilvános signage installáció szerves részei. Méretük gyakran hozzáadódik a kijelző mélységéhez, és használatuk sokszor kábelrengeteggel jár. Ezért megalkottuk ezt a kijelzőt, amelynek a hátsó burkolatában található egy Smart insert rekesz, amelybe egy professzionális kis méretű számítógép ideálisan behelyezhető. Ezen felül a kábelkezelési rendszer nagyszerű megoldást kínál a kábelek rendben tartására és professzionális elrendezésére.

 • Keskeny keret a stílusos megjelenésért

  A keskeny keretes kialakítás stílusos megjelenést biztosít a nyilvános kijelzőnek, amely így szépen olvad bele bármilyen környezetbe. Ez a kialakítás ezen felül ideális a mátrixkijelzős videofalakhoz is.

 • Full HD LCD-kijelző, 1920 x 1080p

  A kijelző felbontása a Full HD megjelöléssel jellemezhető. Ez a csúcstechnológiát képviselő LCD-kijelző teljes, 1080 progresszív sorba rendezett, 1920 képpontos nagy felbontású, széles képernyős megjelenítésre képes, ami az 1080 soros HD felbontással elérhető legjobb képminőséget eredményezi. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű, progresszív pásztázású képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe fokozott vizuális élményt nyújt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: