Nincs hozzárendelve

kijelző videofalhoz

  kijelző videofalhoz

  Hozza létre a legnagyszerűbb videofalakat

  Kínálatunkból létrehozhatja a valaha látott leglenyűgözőbb videofalat. A gyakorlatilag keret nélküli, csodálatos képminőséget nyújtó kijelzőknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legemlékezetesebb vizuális élményt tudja nyújtani. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Signage Solutions kijelző videofalhoz

47"-es, Közvetlen LED háttérfény, HD Ready BDL4776XL/00 Hasonló termékek

Hozza létre a legnagyszerűbb videofalakat

ezzel a keret nélküli LED kijelzővel

 • A tartalom megtartása és kezelése a Failover segítségével

  A tartalom megtartása és kezelése a Failover segítségével

  A tartalom megtartása és kezelése az igényes kereskedelmi alkalmazások esetében igazi kihívást jelenthet. Nem valószínű, hogy a tartalom összeomlik, ám a Failover a hét minden napján, a nap 24 órájában védelmet nyújt a forradalmi technológia révén, amely gondoskodik a biztonsági másolat lejátszásáról és képernyőn való megjelenítéséről a médialejátszó hibája esetén. Elsődleges bemeneti hiba esetén a Failover automatikusan működésbe lép. Egyszerűen válasszon ki egy elsődleges bemeneti csatlakozást és egy Failover-csatlakozást, és máris készen áll az azonnali védelem.

 • Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Az üzletben soha nincs szünet, ezért signage kijelzőinket non-stop használatra terveztük. A jobb minőségi szintet biztosító, kiváló alkatrészeknek köszönhetően ezekre a készülékekre bármikor számíthat, ha a folyamatos megbízhatóságot keresi.

 • Közvetlen LED háttérfény

  Élvezze a közvetlen LED háttérfény és az egyenletes fényeloszlás előnyeit, ami még kedvezőbb kontrasztarányokat tesz lehetővé. A tisztább fehér színeknek köszönhetően a készülék még nagyobb színtartománya javítja a színvisszaadást, így páratlan vizuális élményt nyújt. Ráadásul a készülék energiafogyasztása is lényegesen alacsonyabb, így a teljes fenntartási költség is kisebb.

 • Keret nélküli kialakítás a lenyűgöző videofalakért

  A keret nélküli kijelzőkből lenyűgöző videofalakat állíthat össze. Akár 5 x 5 kijelző is összekapcsolható; a Philips az egész iparág legkeskenyebb keretű kijelzőit kínálja, amelyeknél a képek közötti rés olyan kicsi, hogy szinte észre se lehet venni – ezért ezek a videofalak hihetetlen és emlékezetes vizuális élményt nyújtanak.

 • Továbbfejlesztett színkalibráció

  Fejlett színkalibrációs eszközünk segítségével beállíthatja, hogy a hálózatán telepített összes kijelzőn ugyanazok a színek jelenjenek meg. Az eszköz a signage alkalmazás összes kijelzőjén automatikusan beállítja a színek tökéletes összhangját, így közönségének igazán maradandó élményt nyújthat.

 • OPS (Open Pluggable Specification) csatlakozóaljzat

  A digitális signage piac számára kifejlesztett OPS (Open Pluggable Specification, nyílt csatlakozószabvány) csatlakozóaljzaton keresztül a médialejátszó módosítása vagy frissítése merő gyerekjáték. Egyszerűen csatlakoztassa médialejátszóját a kijelzőhöz, és már el is készült! Az OPS mind az alapszintű, mind a közép- vagy csúcskategóriás médialejátszókkal kompatibilis, így hosszú távon hozzájárul a fenntartási költségek csökkentéséhez.

 • Smart Control szoftvercsomag

  A hálózata összes signage kijelzőjét vezérelheti és menedzselheti ezzel a nagy teljesítményű szoftverrel, amely lehetővé teszi a kijelző-beállítások központi módosítását RJ45 vagy RS232 kapcsolaton keresztül. A Smart Control lehetővé teszi a videobemenet beállítását, a színbeállítások módosítását, a kijelző azonosítójának beállítását videofalak létrehozásakor, valamint az egyes kijelzők állapotának diagnosztizálását is, minden eszközt az Ön kezébe adva, ami a kijelzők központi menedzseléséhez szükséges.

 • DVI-összefűzés

  A DVI-összefűzéssel akár 25 darab kijelzőből álló, 5 x 5-ös elrendezésű videofalat is építhet. Csatlakoztassa a kijelző DVI kimenetét a másik kijelző DVI bemenetéhez, és máris kész a lenyűgöző élményt nyújtó videofal.

 • IR áteresztés

  A signage hálózatban található összes kijelzőt egyetlen távvezérlővel, az elsődleges kijelzőn keresztül vezérelheti. Ez az egyszerű és kényelmes megoldás azt jelenti, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy más kijelzőkön megváltoznak a konfigurációs beállítások a távvezérlő egység használata alatt.

 • Hálózati vezérelhetőség: RJ45

  A LAN-csatlakozó (RJ45) alkalmazása megkönnyíti a kijelző kezelését. Az RJ45-ös kapcsolaton keresztül egyszerűen és gyorsan elvégezhető az egyes kijelzők konfigurálása, és az egyes készülékek állapotának ellenőrzése.

 • Működés álló módban

  A kijelző álló helyzetben is biztonságosan és megbízhatóan felszerelhető.

 • Display Port a gyorsabb képmegjelenítéshez

  Élvezze a kristálytiszta képet a Display Port nagy sávszélességű képmegjelenítő képességének köszönhetően. A teljes körű nagyfelbontású képátvitel mellett a Display Port hangot is továbbít, így nincs szükség további kábelre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: