Nincs hozzárendelve

Videofal-kijelző

  Videofal-kijelző

  Hozza létre a legnagyszerűbb videofalakat

  Kínálatunkból létrehozhatja a valaha látott leglenyűgözőbb videofalat. A gyakorlatilag keret nélküli, csodálatos Full HD képminőséget nyújtó kijelzőknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legemlékezetesebb vizuális élményt tudja nyújtani. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Videofal-kijelző

55"-es, Közvetlen LED háttérvilágítású, Full HD BDL5587XL/00 Hasonló termékek

Hozza létre a legnagyszerűbb videofalakat

ezzel a keret nélküli LED kijelzővel

 • A tartalom megtartása és kezelése a FailOver segítségével

  A tartalom megtartása és kezelése a FailOver segítségével

  A tartalom megóvása és kezelése az igényes kereskedelmi alkalmazások esetében igazi kihívást jelenthet. Nem valószínű, hogy a tartalom összeomlik, ám a FailOver a hét minden napján, a nap 24 órájában védelmet nyújt egy forradalmi technológia révén, amely gondoskodik a biztonsági másolat lejátszásáról és képernyőn való megjelenítéséről a médialejátszó hibája esetén. Elsődleges bemeneti hiba esetén a FailOver automatikusan működésbe lép. Egyszerűen válasszon ki egy elsődleges bemeneti csatlakozást és egy FailOver-csatlakozást, és máris készen áll az azonnali védelem.

 • DVI-összefűzés

  DVI-összefűzés

  A DVI-összefűzéssel akár 150 kijelzőből álló, 15 x 10-es elrendezésű videofalat is építhet. Csatlakoztassa az egyik kijelző DVI kimenetét egy másik kijelző DVI bemenetéhez, és máris kész a lenyűgöző élményt nyújtó videofal.

 • Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Az üzletben soha nincs szünet, ezért signage kijelzőinket non-stop használatra terveztük. A jobb minőségi szintet biztosító, kiváló alkatrészeknek köszönhetően ezekre a készülékekre bármikor számíthat, ha a folyamatos megbízhatóságot keresi.

 • Full HD LCD-kijelző, 1920 x 1080p

  A kijelző felbontása a Full HD megjelöléssel jellemezhető. Ez a csúcstechnológiát képviselő LCD-kijelző teljes, 1080 progresszív sorba rendezett, 1920 képpontos nagy felbontású, széles képernyős megjelenítésre képes, ami az 1080 soros HD felbontással elérhető legjobb képminőséget eredményezi. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű, progresszív pásztázású képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe fokozott vizuális élményt nyújt.

 • Közvetlen LED háttérvilágítású

  Élvezze a közvetlen LED háttérfény és az egyenletes fényeloszlás előnyeit, ami még kedvezőbb kontrasztarányokat tesz lehetővé. A tisztább fehér színeknek köszönhetően a készülék még nagyobb színtartománya javítja a színvisszaadást, így páratlan vizuális élményt nyújt. Ráadásul a készülék energiafogyasztása is lényegesen alacsonyabb, így a teljes fenntartási költség is kisebb.

 • Keret nélküli kialakítás a lenyűgöző videofalakért

  A keret nélküli kijelzőkből lenyűgöző videofalakat állíthat össze. Akár 15 x 10 kijelző is összekapcsolható; a Philips az egész iparág legkeskenyebb keretű kijelzőit kínálja, amelyeknél a képek közötti rés olyan kicsi, hogy szinte észre se lehet venni – ezért ezek a videofalak hihetetlen és emlékezetes vizuális élményt nyújtanak.

 • Nagy fényerő a tisztább képekért

  A 800 nites kijelzőnek köszönhetően a kép világosabb környezetben is jól látható lesz. Ez a készülék olyan helyeken nyújt jobb képminőséget, amelyeket nem ér közvetlen napsütés, viszont világosabbak az átlagosnál.

 • Továbbfejlesztett színkalibráció

  Fejlett színkalibrációs eszközünk segítségével beállíthatja, hogy a hálózatán telepített összes kijelzőn ugyanazok a színek jelenjenek meg. Az eszköz a signage alkalmazás összes kijelzőjén automatikusan beállítja a színek tökéletes összhangját, így közönségének igazán maradandó élményt nyújthat.

 • Smart insert rekesz a hátsó burkolatban egy kis számítógép elhelyezéséhez

  A professzionális számítógépek a legtöbb nyilvános signage installáció szerves részei. Méretük gyakran hozzáadódik a kijelző mélységéhez, és használatuk sokszor kábelrengeteggel jár. Ezért megalkottuk ezt a kijelzőt, amelynek a hátsó burkolatában található egy Smart insert rekesz, amelybe egy professzionális kis méretű számítógép ideálisan behelyezhető. Ezen felül a kábelkezelési rendszer nagyszerű megoldást kínál a kábelek rendben tartására és professzionális elrendezésére.

 • Smart Control szoftvercsomag

  A hálózata összes signage kijelzőjét vezérelheti és menedzselheti ezzel a nagy teljesítményű szoftverrel, amely lehetővé teszi a kijelző-beállítások központi módosítását RJ45 vagy RS232 kapcsolaton keresztül. A Smart Control lehetővé teszi a videobemenet beállítását, a színbeállítások módosítását, a kijelző azonosítójának beállítását videofalak létrehozásakor, valamint az egyes kijelzők állapotának diagnosztizálását is, minden eszközt az Ön kezébe adva, ami a kijelzők központi menedzseléséhez szükséges.

 • IR vezérlés továbbítása

  A signage hálózatban található összes kijelzőt egyetlen távvezérlővel, az elsődleges kijelzőn keresztül vezérelheti. Ez az egyszerű és kényelmes megoldás azt jelenti, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy más kijelzőkön megváltoznak a konfigurációs beállítások a távvezérlő egység használata alatt.

 • Működés álló módban

  A kijelző álló helyzetben is biztonságosan és megbízhatóan felszerelhető.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: