plazmamonitor

  plazmamonitor

  Többcélú nyilvános kijelzőmegoldás

  Korszerű, előnyös árú, beltéri nyilvános kijelzéshez tervezett plazmaképernyő. Színvonalas sorremegés-kiegyenlítés, fejlett digitális képfeldolgozás és a legújabb plazmatechnológia garantálja üzeneteinek optimális megjelenítését. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Többcélú nyilvános kijelzőmegoldás

42" képátlójú VGA plazmaképernyő

 • Átfogó tartozékcsomag

  A kijelző tartozékcsomaggal van gyárilag felszerelve, amely távvezérlőt, felhasználói kézikönyvet, DVI- és VGA-kábelt, asztali állványt (láb) és (levehető) hangszórókat foglal magába.

 • A beégés elleni különleges funkció megakadályozza a „szellemkép” megjelenését

  A pixeleltolás nevű védőfunkciót alkalmazták. A védőfunkció alkalmazásakor a képernyőkép automatikusan eltolja a pixelek pozícióit, hogy megakadályozza a „szellemképek” megjelenését. Beépített másodlagos beégés-helyreállítást is alkalmaztak. A módszer bizonyos időre a teljes panelen teljes fehér jelet jelenít meg a szellemképek eltávolításához.

 • Mozgáskompenzált deinterlész

  A mozgáskiegyenlített sorremegés kiegyenlítés egy intelligens sorremegés kiegyenlítő algoritmust használ, mely a digitális memóriában tárolt képek segítségével méri és érzékeli a tárgyak mozgási sebességét és irányát, hogy ezáltal a javított mozgási pozíciókkal új mezőket alkosson. Az eredmény: videotartalom tökéletesen egyenletes, torzulásmentes és borotvaéles mozgóképekkel.

 • Különösen magas kontrasztarány (10000:1) és fényerő (1500 cd/m2)

  A nagy fényerő és kontrasztértékek különösen előnyösek nyilvános környezetben, ahol a fényviszonyok - gyakran irányíthatatlanul - változhatnak.

 • A 3D fésűszűrő elkülöníti a színeket, így borotvaéles képet ad

  A 3D színélesítés a képélményt csökkentő színátmenetek, fényátmenetek és pontcsúszás-torzítás eltüntetése érdekében jobban elkülöníti a fényesség- és a színjeleket a 3D területen. A 3D digitális fésűs szűrő lépésről lépésre hasonlítja össze a televízió képét, hogy pontosan elkülöníthesse a színadatokat a fekete-fehér információtól, és mind a vízszintesen, mind a függőlegesen függő pontokat eltávolíthassa, akárcsak a pontcsúszást. Az eredmény: borotvaéles kép.

 • A képernyő hálózaton keresztül, kívülről is vezérelhető

  A hálózati vezérlés segítségével a felhasználó a RS232 protokollon keresztül, távolról vezérelheti és beállíthatja a képernyőket.

 • Beépített TV hangolóegység

  Néhány alkalmazáshoz nem elég a PC bemenet. A televíziós jelek vételére alkalmas RF hangolóegység és a videocsatlakozók, mint az S-video, a Scart és komponens video több készülékhez kínálnak bemeneti lehetőséget.

 • Több PC bemeneti formátum, akár WXGA is

  A termék támogatja a PC kompatibilitást a VGA, SVGA, XGA és WXGA rendszerekkel. Az univerzális nyilvános kijelző megoldáshoz sokoldalú PC bemenet támogatás szükséges.

 • Több, akár SXGA és HDTV kompatibilis videobemeneti formátum

  Az általában használatos videotartalmak formátuma, felbontása és formátuma gyakran eltérő. Így a tartalmat újra kell formázni, hogy az adott képernyőfelbontásnál is optimálisan jelenjen meg. A különböző videoformátumok, többek között az SXGA optimális újraformázását első osztályú méretezés garantálja.

 • 60.000 órát meghaladó, hosszú várható panel-élettartam

  Nyilvános kijelzők esetében gyakran van igény 24/7 működésre. A kijelző fényereje még 60000 óra működés után is legalább a kiinduló érték 50%-a.

 • Csendes és megbízható ventillátor nélküli működés

  A ventillátor nélküli működés csendes, és kiküszöböli a por leülepedését a monitor belsejében, így javítva a termék megbízhatóságát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: