Nincs hozzárendelve

LCD monitor

  LCD monitor

  Interaktív kommunikáció a közönséggel

  Osszon meg közönségével fontos információkat vagy marketingüzeneteket megdöbbentően tiszta megjelenítéssel a BDT3215EM/04 kijelzőn. Az interaktív érintőképernyő segítségével minden eddiginél szorosabban bevonhatja ügyfeleit előadásába. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor

81 cm-es (32"-es), multimédiás, , HD Ready BDT3215EM/04 Hasonló termékek

Interaktív kommunikáció a közönséggel

a 81 cm-es/32"-es érintőképernyős LCD kijelzővel

 • Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Az üzletben soha nincs szünet, ezért signage kijelzőinket non-stop használatra terveztük. A jobb minőségi szintet biztosító, kiváló alkatrészeknek köszönhetően ezekre a készülékekre bármikor számíthat, ha a folyamatos megbízhatóságot keresi.

 • Optikai érintésleképezés

  A 4 kamera a kijelző négy sarkában helyezkedik el, így biztos lehet abban, hogy kiváló élességű optikai érintésleképezésben lesz része anélkül, hogy ténylegesen meg kellene nyomnia valamit. Az érintőképernyő gyorsan és pontosan reagál, akár puszta vagy kesztyűs kézzel, vagy 4 mm-es lemezjátszótűvel ér hozzá.

 • 4 érintőpont

  Legyen részese a még interaktívabb élménynek a 4 érintőpont segítségével. Ez akkor ideális, ha egyszerre több mint egy ember használja a készüléket. A 4 érintőpont rendkívül költséghatékony megoldás.

 • Szoftverfüggetlen

  Érintőképernyőink szoftverfüggetlenek, a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható érintőképernyős szoftverrel használhatók, beleértve a Windows XP/7 és Mac OS rendszereket. USB segítségével csatlakoztathatja PC-hez vagy laptophoz. Külön beállítást nem igényel.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.

 • Smart insert betét a hátsó burkolatban egy kis számítógép számára

  A professzionális számítógépek a legtöbb nyilvános signage összeállítás szerves részei. Méretük gyakran hozzáadódik a kijelző mélységéhez, és használatuk sokszor kábelrengeteggel jár. Ezért megalkottuk ezt a kijelzőt, amelynek a hátsó burkolatában található egy Smart insert betét, amelybe egy professzionális kis méretű számítógép ideálisan behelyezhető. Ezen felül a kábelkezelési rendszer nagyszerű megoldást kínál a kábelek rendben tartására és professzionális elrendezésére.

 • Fejlett beégésvédelmi funkció

  Az LCD monitor kijelzőjén hosszabb ideig látható állóképek ún. szellemképet, vagy „beégést” hozhatnak létre. Bár LCD monitorok esetén a képbeégés nem állandósul, mégis érdemes védeni ellene a kijelzőt, különösen olyan alkalmazási területeken, ahol a hét minden napján 24 órában használják.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Távmenedzselés és konfiguráció RS232 protokollon keresztül

  A távmenedzselés lehetővé teszi a felhasználó számára a kijelzők távolból történő beállítását az RS232 protokollon keresztül. CEC parancsokat használva bármikor teljes körűen vezérelheti a signage hálózatban lévő összes kijelzőt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: