Nincs hozzárendelve

Érintésérzékeny LCD információs kioszk

  Érintésérzékeny LCD információs kioszk

  Interaktív kommunikáció a közönséggel

  Osszon meg közönségével meglepően tiszta megjelenésű fontos információkat vagy marketingüzeneteket. Az interaktív érintőképernyő segítségével minden eddiginél hatásosabban lekötheti ügyfelei figyelmét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Érintésérzékeny LCD információs kioszk

107 cm-es (42"-es), multimédiás, , Full HD BDT4225EK/32 Hasonló termékek

Interaktív kommunikáció a közönséggel

a több felhasználós érintőképernyős információs kioszk használatával

 • 32 érintőpont

  Élvezze a 32 érintőpontos érintőképernyő lenyűgöző funkcióit. A még nagyobb rugalmassághoz és optimális teljesítményhez kiváló működőképesség társul, hogy tökéletes legyen a kommunikáció.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • HDMI bemenet

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jellé konvertálás elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás, és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz.

 • A kioszk magassága és szöge az ergonomikus használathoz

  A kioszk többfelhasználós érintőképernyője az ergonomikus használat érdekében 45 fokos szögben van elhelyezve. Az oszlop rögzíthető, és elegendő helyet biztosít egy nagy teljesítményű számítógépnek.

 • Infravörös érintőképernyő

  A képernyő tetején láthatatlan infravörös háló húzódik keresztül, ami lenyűgöző pontosságot és gyors reakciót eredményez, akár kézzel, kesztyűvel vagy tűvel érinti meg a képernyőt. „Szellempontoktól” nem kell tartania.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • Szoftverfüggetlen

  Érintőképernyőink szoftverfüggetlenek, a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható érintőképernyős szoftverrel használhatók, beleértve a Windows XP/7 és Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00 rendszereket. USB segítségével csatlakoztathatja PC-hez vagy laptophoz.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: