Nincs hozzárendelve

LCD érintőtábla

  LCD érintőtábla

  Interaktív kommunikáció a közönséggel

  Osszon meg közönségével meglepően tiszta megjelenésű fontos információkat vagy marketingüzeneteket. Az interaktív érintőtábla segítségével minden eddiginél hatásosabban lekötheti ügyfelei figyelmét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD érintőtábla

107 cm-es (42"-es), multimédiás, , Full HD BDT4225ET/06 Hasonló termékek

Interaktív kommunikáció a közönséggel

a több felhasználós érintőtáblával

 • Igazi multi touch funkció 6 egyszerre használható érintőponttal

  Legyen része még interaktívabb élményben akár 6 egyszerre használható érintőponttal. Ideális, ha egyszerre több felhasználóval szeretne kommunikálni az alkalmazása segítségével. A 6 érintőpont rendkívül költséghatékony megoldást nyújt.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • HDMI bemenet

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jellé konvertálás elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás, és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz.

 • Infravörös érintőképernyő

  A képernyő tetején láthatatlan infravörös háló húzódik keresztül, ami lenyűgöző pontosságot és gyors reakciót eredményez, akár kézzel, kesztyűvel vagy tűvel érinti meg a képernyőt. „Szellempontoktól” nem kell tartania.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • Szoftverfüggetlen

  Érintőképernyőink szoftverfüggetlenek, a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható érintőképernyős szoftverrel használhatók, beleértve a Windows XP/7 és Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00 rendszereket. USB segítségével csatlakoztathatja PC-hez vagy laptophoz.

 • Érintőtábla

  Ez a többfelhasználós érintőképernyő vízszintes helyzetben használható. Négy darab, 8 cm magas, rozsdamentes acélból készült láb tartozik hozzá, melyeket a monitor hátsó sarkainál lehet becsavarozni. Így a monitor érintőtáblává alakítható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: