Nincs hozzárendelve

LCD érintőmonitor

  LCD érintőmonitor

  Interaktív kommunikáció a közönséggel

  Osszon meg közönségével meglepően tiszta megjelenésű üzeneteket. A kapacitív érintőképernyő segítségével minden eddiginél hatásosabban lekötheti a közterületeken tartózkodó ügyfelei figyelmét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD érintőmonitor

107 cm-es (42"-es), multimédiás, , Full HD BDT4251VX/02 Hasonló termékek

Interaktív kommunikáció a közönséggel

a robusztus multi-touch technológiájú képernyővel

 • 2 érintőpont

  Élvezze a multi-touch funkcióhoz tartozó interaktivitást. Előnye, hogy egyesíti a robusztusabb érintőképernyőt a multi-touch mozdulatokkal, így sokoldalúbb érintőképernyős szoftverrel használható.

 • Kapacitív érintőképernyő

  Ez a kapacitív érintőképernyő 5 mm-es temperált üveggel rendelkezik. Ezért rendkívül praktikus nyilvános használathoz, és egyszerűen tisztítható.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Keskeny keret a stílusos megjelenésért

  A keskeny keretes kialakítás stílusos megjelenést biztosít az érintőképernyőnek, amely így szépen olvad bele bármilyen környezetbe.

 • Smart insert rekesz a hátsó burkolatban egy kis számítógép elhelyezéséhez

  A professzionális számítógépek a legtöbb többfelhasználós érintőképernyő-összeállítás szerves részei. Méretük gyakran hozzáadódik a nyilvános kijelző mélységéhez, és használatuk sokszor kábelrengeteggel jár. Ez a többfelhasználós érintőképernyő egy Smart insert rekeszt tartalmaz a hátsó burkolatban, amely számos professzionális kompakt számítógéphez használható. Ezenfelül a rekesz megoldást kínál a kábelek hatékony kezelésére is.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • Szoftverfüggetlen

  Érintőképernyőink szoftverfüggetlenek, a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható érintőképernyős szoftverrel használhatók, beleértve a Windows XP/7 és Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00 rendszereket. USB segítségével csatlakoztathatja PC-hez vagy laptophoz.

 • Hőmérséklet-érzékelő méri a biztonsági állapotot

  Ez a többfelhasználós érintőképernyő tartalmaz egy hőmérséklet-érzékelőt, amely figyelemmel kíséri a belső biztonsági állapotot. Abban az esetben, ha egy belső hőmérséklet meghaladja az előzetesen beállított küszöbértéket, két belső ventilátor automatikusan működésbe lép, hogy visszaállítsa a kijelző normális működési feltételeit.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: