Nincs hozzárendelve

Kültéri, érintésérzékeny LCD Totem

  Kültéri, érintésérzékeny LCD Totem

  Interaktív kültéri kommunikáció a közönséggel

  Osszon meg közönségével meglepően tiszta megjelenésű fontos információkat vagy marketingüzeneteket. Az interaktív érintőképernyő segítségével minden eddiginél hatásosabban lekötheti ügyfelei figyelmét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kültéri, érintésérzékeny LCD Totem

117 cm-es (46"-es), multimédiás, , Full HD BDT4651TO/02 Hasonló termékek

Interaktív kültéri kommunikáció a közönséggel

a multi-touch technológiájú Outdoor Totem használatával

 • 2 érintőpont

  Élvezze a multi-touch funkcióhoz tartozó interaktivitást. Előnye, hogy egyesíti a robusztusabb érintőképernyőt a multi-touch mozdulatokkal, így sokoldalúbb érintőképernyős szoftverrel használható.

 • Kapacitív érintőképernyő

  Ez a kapacitív érintőképernyő 5 mm-es temperált üveggel rendelkezik. Ezért rendkívül praktikus nyilvános használathoz, és egyszerűen tisztítható.

 • Bármely időjáráshoz

  A kültéri Totem tökéletes eszköz kültéri signage alkalmazásokhoz. Ösztönözze vásárlóit vagy mutassa az utat. A kültéri Totem bármely környezetben egyszerűen elhelyezhető. A minden időjárással szemben ellenálló kijelző biztonságosan elrejti és védi berendezését. A beépített hűtésnek, szellőzésnek és fűtésnek köszönhetően minden időjárás esetén használható.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • Szoftverfüggetlen

  Érintőképernyőink szoftverfüggetlenek, a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható érintőképernyős szoftverrel használhatók, beleértve a Windows XP/7 és Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00 rendszereket. USB segítségével csatlakoztathatja PC-hez vagy laptophoz.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: