Nincs hozzárendelve

LCD érintőmonitor

  LCD érintőmonitor

  Interaktív kommunikáció a közönséggel

  Osszon meg közönségével meglepően tiszta megjelenésű üzeneteket. A kapacitív érintőképernyő segítségével minden eddiginél hatásosabban lekötheti a közterületeken tartózkodó ügyfelei figyelmét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD érintőmonitor

140 cm-es (55"-es), multimédiás, , Full HD BDT5571VX/02 Hasonló termékek

Interaktív kommunikáció a közönséggel

a robusztus multi-touch technológiájú képernyővel

 • 120 Hz-es panel

  A 120 Hz-es panellel megdöbbentően tiszta képi élményben lehet része. Még a gyors mozgást ábrázoló jelenetek is elmosódás nélkül láthatók, így még zavartalanabbul élvezheti a filmeket.

 • 2 érintőpont

  Élvezze a multi-touch funkcióhoz tartozó interaktivitást. Előnye, hogy egyesíti a robusztusabb érintőképernyőt a multi-touch mozdulatokkal, így sokoldalúbb érintőképernyős szoftverrel használható.

 • Kapacitív érintőképernyő

  Ez a kapacitív érintőképernyő 5 mm-es temperált üveggel rendelkezik. Ezért rendkívül praktikus nyilvános használathoz, és egyszerűen tisztítható.

 • Egyetlen vezeték

  A kijelző teljes vezérlése és a videojel továbbítása egyetlen HDMI kábelen keresztül történik. Ennek az egyedülálló szolgáltatásnak köszönhetően sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a kijelző működtetése és karbantartása. A CEC-parancsokkal (Consumer Electronics Control) gyerekjáték a kijelző legfontosabb adatainak megjelenítése.

 • RJ45

  A LAN-csatlakozó (RJ45) alkalmazása megkönnyíti a kijelző kezelését. Az RJ45-ös kapcsolaton keresztül egyszerűen és gyorsan elvégezhető az egyes kijelzők konfigurálása, és az egyes készülékek állapotának ellenőrzése.

 • Smart insert rekesz a hátsó burkolatban egy kis számítógép elhelyezéséhez

  A professzionális számítógépek a legtöbb többfelhasználós érintőképernyő-összeállítás szerves részei. Méretük gyakran hozzáadódik a nyilvános kijelző mélységéhez, és használatuk sokszor kábelrengeteggel jár. Ez a többfelhasználós érintőképernyő egy Smart insert rekeszt tartalmaz a hátsó burkolatban, amely számos professzionális kompakt számítógéphez használható. Ezenfelül a rekesz megoldást kínál a kábelek hatékony kezelésére is.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • Szoftverfüggetlen

  Érintőképernyőink szoftverfüggetlenek, a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható érintőképernyős szoftverrel használhatók, beleértve a Windows XP/7 és Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00 rendszereket. USB segítségével csatlakoztathatja PC-hez vagy laptophoz.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: