DryCare

ionos hajszárító

  DryCare

  ionos hajszárító

  Stílusos, nagy teljesítményű és kis súlyú

  A 2300 W-os Philips DryCare készülékben minden megvan, amit egy hajszárítótól el lehet várni. Tökéletesen kiegyensúlyozott, 2300 W-os szárítóerőt biztosít, kis súlyának köszönhetően kényelmesen tartható és kezelhető, az ionos ápolás segítségével ragyogóvá varázsolja haját, ráadásul mindez egy stílusos, lila formában ölt testet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

DryCare ionos hajszárító

2300 W, Egyenáramú motor BHD282/00 Hasonló termékek

Stílusos, nagy teljesítményű és kis súlyú

Univerzális megoldás a hajszárításhoz

 • Nagy teljesítményű, 2300 W-os szárítóerő

  Nagy teljesítményű, 2300 W-os szárítóerő

  A 2300 W-os Philips DryCare biztosítja az Önnek szükséges teljesítményt. A gyors, hatékony, 2300 W-os légáramlás nagyszerű formázási eredményekről gondoskodik.

 • Ionos kondicionálás a fényes, sima hajért

  Ionos kondicionálás a fényes, sima hajért

  A Philips DryCare ionos ápolás gombbal is rendelkezik a sima, könnyen kifésülhető hajért. A negatív töltésű ionok megszüntetik az elektrosztatikusságot, simává teszik a hajszálak külső hámrétegét és kondicionálják a hajat. Az eredmény: sima, ragyogó, gyönyörűen fénylő haj.

 • Hideg légáram saját stílusa kialakításához a szárítás után

  Hideg légáram saját stílusa kialakításához a szárítás után

  A Philips DryCare rendelkezik az elengedhetetlenül fontos hideglevegő fokozat gombbal. A hideglevegő fokozat hideg levegőt bocsát ki hajának formázásához és az utolsó simításokhoz.

 • ThermoProtect hőmérséklet-beállítás

  ThermoProtect hőmérséklet-beállítás

  A Philips DryCare ThermoProtect beállítással is rendelkezik, amely a leghatékonyabb, mégis kíméletes hőmérsékleten szárítja a hajat. A haj gyorsan megszárad, anélkül, hogy túlmelegedne.

 • 3 hőfok- és 2 sebességbeállítás a formázás maximális szabályozhatóságáért

  3 hőfok- és 2 sebességbeállítás a formázás maximális szabályozhatóságáért

  A Philips DryCare a formázás maximális szabályozhatóságáért 3 hőfok- és 2 sebességbeállítással rendelkezik. Beállítása és a vele történő hajformázás egyszerű, Ön pedig pontosan azt a teljesítményt és hőfokot kapja, amely stílusának megfelel.

 • Könnyű, kényelmes kialakítás

  Könnyű, kényelmes kialakítás

  A Philips DryCare súlya csupán 407 gramm, így kényelmesen lehet használni és kézben tartani. Pehelykönnyű kialakítása a hajformázást úgy teszi egyszerűbbé, hogy közben a teljesítményről sem kell lemondani.

 • 2 méteres hálózati kábel

  2 méteres hálózati kábel

  A Philips DryCare 2 méter hosszú hálózati vezetékkel rendelkezik, hogy formázáskor lehetővé váljon a könnyű elérhetőség és a rugalmas használat.

 • A kerámia fűtőelem megakadályozza a túlszárítást

  A Philips DryCare kerámia eleme megakadályozza a túlszárítást, és sima felületű hajat eredményez. Az elem infravörös hőt bocsát ki. Ez a gyengéd meleg belülről szárítja és simítja ki a hajat, védve azt a túlszárítástól, miközben mégis gyorsan és hatékonyan szárítja a hajat.

 • Dúsító diffúzor a dús, göndör és természetes esésű fürtökért

  A Philips DryCare-hez dúsító diffúzor is tartozik, mely dúsítja a hajat, és fokozza a göndörséget és rugalmasságot. A legjobb eredmény érdekében tartsa közel a diffúzort a fejtetőhöz és a hajtövekhez. Finom bevonatú tüskéi dúsítják, maximálisan vastaggá, ruganyossá teszik a haját és segítenek a loknik kialakításában.

 • 14 mm-es fúvócső a pontos formázáshoz

  A fúvócső 14 mm-es keskeny nyílása a légáramlást a kívánt területekre irányítja. A még célirányosabb formázás érdekében a hajszárítóval és a kefével együtt használja.

 • Karcsú, stílusos kialakítású hajszárító

  A Philips DryCare egy karcsú, stílusos kialakítású hajszárító. Vonzó sötét mályva színe teszi egyedivé, és pontosan olyan remekül néz ki, mint amilyen eredményt maga a hajszárító is garantál.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: