BD-R

  BD-R

  5-szörös kapacitás és jobb minőség, mint a DVD lemezeknél

  Az optikai eszközök technológiájában a Blu-ray lemezek jelentik a legnagyobb előrelépést a DVD-k megjelenése óta. Ötször akkora kapacitással rendelkeznek, mint a DVD-k, így gyorsan és egyszerűen rögzíthet nagyfelbontású képanyagokat akár egyetlen nagy kapacitású lemezre is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

5-szörös kapacitás és jobb minőség, mint a DVD lemezeknél

25 GB, illetve 135 percnyi HD videóanyag tárolása

 • 25 GB egyetlen lemezen = 5x nagyobb kapacitás, mint egy DVD-n

  A Blu-ray a legújabb csúcstechnológián alapuló, nagy kapacitású optikai lemez formátum. A BD lézertechnológia területén elért legfontosabb fejlesztésnek köszönhetően akár 25 GB adatot is tárolhat egyetlen lemezen. Ez ötször annyi, mint a ma használatos (egyrétegű) DVD-lemezek.

 • Rendkívül gyors, akár 9 MB/s rögzítési sebesség

  Az 1 és 2x rögzítési sebesség lehetővé teszi a 4,5 és 9 MB/másodperc közötti sebességű felvételt, így többet rögzíthet kevesebb idő alatt.

 • 135 perc nagyfelbontású videót képes tárolni

  Hogy lépést tartsunk a nagyfelbontású videók növekvő népszerűségével, a készüléket egyrétegű Blu-ray lemezekkel láttuk el, melyek 135 perc HD videó tárolását teszik lehetővé. Ha normál DVD minőségű felvételt készít, több mint 5,5 órányi videót tárolhat.

 • Extra kemény bevonat védi a lemezt

  A Philips Blu-ray lemezek páratlanul kemény és egységes védőréteggel rendelkeznek a lemezek felvételrétegének védelmében. A réteg felvitele a Philips által kifejlesztett vákuum-kötés technológiával történik, mely páratlanul egységes 100µm-es vastagságot biztosít. A lemez védőtok nélkül is jól bírja az intenzív használatot, az ujjlenyomatokat, karcolásokat és szennyeződéseket. A Philips Blu-ray lemezek sokkal jobb minőségűek a hagyományos CD- és DVD-lemezeknél.

 • A precíziós kialakítású negatív nyomólemezek kiváló minőséget garantálnak

  A Philips Blu-ray lemezek egyedülálló, a Philips által kifejlesztett eljárással készülnek, mely kiváló minőségű, mély UV-rögzítő eszközt használ a BD-lemezek gyártásánál használt nyomólemezek elkészítéséhez. A Philips a gyártási folyamat minden részét ellenőrzi. Az eredmény kiváló reprodukálhatóságot és minőséget biztosít.

 • Hibajavító rendszer biztosítja a rögzítést és a lejátszhatóságot

  A Blu-ray lemezek fejlett hibajavító rendszerrel rendelkeznek, amely sokkal hatékonyabb, mint a CD- és DVD-lemezeknél alkalmazott rendszer, így adatait és videóit maximális biztonságban tudhatja.

 • A stabil szervetlen felvételi rétegek megbízhatóságot biztosítanak

  A felvételrétegek nagy stabilitású, anorganikus rétegekből készülnek, melyek nem károsodnak fény hatására, így élettartamuk hosszú. Ez a típusú anorganikus felvételréteg jelentős előrelépést jelent az írható CD- és DVD- lemezek jelenleg használatos szerves felvételrétegeivel szemben, könnyebben kezelhetők és hosszabb az élettartamuk.

 • Kompatibilis minden Blu-ray lemezes eszközzel

  Ezeket a Philips Blu-ray lemezeket azért gyártották, hogy élvezhesse az írás hatékonyságának kitágított határait. A Philips Blu-ray lemez megfelel a Blu-ray Disc Association (BDA) magas színvonalú követelményeinek. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis minden márkájú BD-meghajtóval és felvevővel. A legjobb eredmény érdekében a Philips a számítógépekhez a Philips TripleWriter™ Blu-ray meghajtót, illetve a videókhoz a Philips BD videofelvevő használatát javasolja.

 • Drag-and-drop egyszerűség, nincs szükség időigényes előformázásra

  A Philips Blu-ray lemezek fogd-és-húzd-át egyszerűséget kínálnak,anélkül hogy előformázni kellene. Speciális UDF 2,5 fájlrendszerüknek köszönhetően az adatfájlok és HD videók mozgatása könnyebb és gyorsabb, mint valaha.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: