vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  A hangsugárzó „széthúzása” hangban és méretben

  Vigye magával kalandozni a zenét a kompakt, strapabíró és könnyen hordozható hangsugárzóval, amely bármilyen táskába betehető. A rögzítő nélküli technológia jobb hangot ad kisebb méretben. Ha még többre vágyik, húzással kinyithatja. A zene fél napig szól. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 13 499 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

Bluetooth®, Akkumulátoros, 2 W BT2000A/00 Hasonló termékek

A hangsugárzó „széthúzása” hangban és méretben

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók és játékok hangját ezzel a hangsugárzóval.

 • Húzza szét a hangsugárzót a jobb hangteljesítmény érdekében

  Húzza szét a hangsugárzót a jobb hangteljesítmény érdekében

  Ez a növelhető méretű hangsugárzó kisebbre állítható a menet közbeni zenehallgatáshoz, vagy kinyitható a jobb hangminőség érdekében. Egyszerűen fogja meg a tetejét és az alját, és húzza szét.

 • Anti-clipping funkció a hangos, torzításmentes zenéért

  Anti-clipping funkció a hangos, torzításmentes zenéért

  Az Anti-clipping funkciónak köszönhetően akkor is hangos és kiváló minőségű zenében lehet része, ha az akkumulátor már merülőfélben van. 300 és 1000 mV közötti bemeneti jelet fogad, s megvédi a hangsugárzót a torzítás miatti károsodástól. Ez a beépített funkció figyeli az erősítőn keresztülmenő hangjelet, s biztosítja, hogy a jelcsúcsok ne lépjék túl az erősítő tartományát, kiküszöbölve a torzítást, anélkül, hogy az hatással lenne a hangerőre. Az akkumulátor töltöttségének csökkenésével a hangsugárzó a jelcsúcsokat kevésbé tudja visszaadni, az Anti-clipping azonban csökkenti ezeket, torzításmentes zenét biztosítva.

 • Akár 12 órányi zenelejátszás

  Akár 12 órányi zenelejátszás

  A beépített akkumulátor segítségével bármikor, bárhol hallgathatja hangosan a zenét, akár 12 órán keresztül. Minden zeneszámát könnyedén, az összegabalyodott kábelek és az elektromos aljzatok kényelmetlen keresgélése nélkül meghallgathatja, így fél napon át élvezheti a teljes körű mozgásszabadságot és zenei élményt.

 • A beépített akkumulátorral bárhol hallgathat zenét

  A beépített akkumulátorral bárhol hallgathat zenét

  Hangosítsa ki a zenét – bárhol, bármikor. A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy saját zeneszámait a tápkábel rendezgetése és a konnektorok keresgélése nélkül élvezhesse. Lelje örömét a zenehallgatásban, mostantól a hordozhatóság szabadságával.

 • Audio-in bemenet szinte bármilyen elektronikus eszköz egyszerű csatlakoztatásához

  Audio-in bemenet szinte bármilyen elektronikus eszköz egyszerű csatlakoztatásához
 • Vigye magával bárhová a mellékelt, finom szövésű pánttal

  A divatos sportcipők és azok élénk színű cipőfűzői által ihletett Philips CitiScape Strada fejpántos fejhallgatókkal összhangban a mellékelt pánt ragyogó és finom kötésű textilborítással készül, így akár divatos kiegészítőként is megállja a helyét.

 • Tanúsított környezetbarát termék - mély elkötelezettség a fenntarthatóság iránt

  A Philips a „Green” emblémát csak a környezetet leginkább védő termékeinek ítéli oda, így Ön biztos lehet benne, hogy a helyes döntést hozza a környezetvédelem szempontjából. A Green (környezetbarát) termékként való tanúsítás azt jelenti, hogy a termék kiemelkedően energiahatékony, nagy arányban fenntartható csomagolást használ (újrahasznosított karton arány > 80%, FSC® tanúsítványú nyomtatott anyagok és PVC-mentes csomagolás), csökkenti a veszélyes anyagok használatát (PVC/BFR-mentes műanyag készülékház), valamint könnyen újrahasznosítható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: