LCD monitor

  LCD monitor

  Egyszerű USB-s kijelző

  A Philips USB monitor ideális a mobil klinikai környezetben való használatra, ahol a tápfeszültség nem mindig áll kényelmesen rendelkezésre. Egyszerűen csatlakoztassa a notebookhoz egy USB-kábellel a videó és a tápellátás biztosításához. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor

Klinikai kiértékelő kijelző, 21, 5"-es / 54, 6 cm-es C221S3UCW/00 Hasonló termékek

Egyszerű USB-s kijelző

a klinikai környezetben való használatra ideális

 • Az antimikrobiális készülékház aktívan akadályozza a baktériumok terjedését

  Az antimikrobiális készülékház aktívan akadályozza a baktériumok terjedését

  A kórokozók világszerte egyre nagyobb problémát jelentenek a kórházakban és klinikai környezetekben, mivel életveszélyes fertőzéseket okoznak. A Philips klinikai értékelési kijelzői kezelik ezt a kihívást, mivel a kijelző készülékházának szerves része a JIS Z2801 kompatibilis antimikrobiális adalékanyag. Az Ön és a páciensei jóllétét mostantól egy védőréteg biztosítja, amely akadályozza a leggyakoribb mikroorganizmusok, például „Staphylococcus aureus (Gastroenteritis)”, „Escherichia coli (E Coli)” és „Klebsiella (Pneumonia)” növekedését.

 • A gyógyászati besorolású tápegység alacsony kibocsátási szinttel garantálja a biztonságot

  Az alapvető biztonság, a teljesítmény és megbízhatóság alapvető követelmények a professzionális klinikai környezetben. A normál kijelzőktől eltérően a Philips klinikai értékelési kijelzői speciális, gyógyászati besorolású tápegységgel rendelkeznek, hogy megfeleljenek e követelményeknek. A készülék megfelel az EN/IEC 60601-1 szabványnak, biztosítva az alapvető biztonságot és teljesítményt. Megfelel továbbá az EN/IEC 60601-1-2 kiegészítő szabványnak is, amely a gyógyászati besorolású elektromágneses tesztekre és kompatibilitásra vonatkozik. Számos országban a kórházak és klinikák követelményként előírják az e szabványoknak való megfelelést.

 • Azonnali bekapcsolás a LED technológiának köszönhetően

  A fehér LED félvezető eszközök rövidebb idő alatt érik el teljes fényüket. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek az LCD háttérvilágításának jobb fényerő-szabályozását teszik lehetővé, ami kiemelkedően magas kontrasztarányt eredményez. Ráadásul kifogástalan színhűséget, valamint a képernyő teljes felületén kiegyenlített fényerőt nyújtanak Önnek.

 • Egy USB 2.0 laptop-csatlakozó a tápellátáshoz és a videóátvitelhez

  A Philips USB monitor egyetlen USB kábelen keresztül képes képek megjelenítésére és az áramfelvételre, közvetlenül a laptop USB portjáról. Mivel nincs szükség külön táp- vagy videokábelekre, a laptop és a monitor között egy egyszerű, egy kábelen futó, extra alacsony tápellátású csatlakozás hozható létre.

 • 70 mm magasságállítási lehetőség az ideális ülő testhelyzet érdekében

  A Compact Ergo Base egy „emberközeli” Philips monitortalp, amely billenthető, elfordítható, és a magassága is állítható, így minden felhasználó a számára legkényelmesebb és legpraktikusabb módon helyezheti el a monitort.

 • A képernyő elfordítható és billenthető az ideális nézési szög beállításához

  A képernyő elfordítás és billentés a talpba épített mechanizmus, amely lehetővé teszi a monitor elfordítását és előre-hátra billentését.

Összes specifikációt mutat
 • Fontos! Ez a kijelző nincs tanúsítva a páciens közelében történő használatra. Az elsődleges diagnosztika során történő bármilyen használata kizárólagosan a kórházi vagy klinikai kezelő felelőssége.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: