Saeco

Saeco Caffè Selezione Nobile

üdvözlő csomag - kávébab válogatás

  Saeco Caffè Selezione Nobile

  üdvözlő csomag - kávébab válogatás

  Minden a legjobb minőségű kávébabbal kezdődik

  Ez az egyedi ajándékdoboz lehetővé teszi az Ön számára a Saeco Caffè Nobili keverékek egyszerre történő kipróbálását. Merüljön el a leggazdagabb kávéélményben a Saeco Caffè Selezioni Nobili és a Saeco eszpresszógép kombinációjának köszönhetően Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Saeco Caffè Selezione Nobile üdvözlő csomag - kávébab válogatás

2 különleges kávékeverék, 70 gramm kávé mindegyik kávékeverékből CA6810/00 Hasonló termékek

Minden a legjobb minőségű kávébabbal kezdődik

Gondosan kiválogatva az Ön Saeco készüléke számára

 • Gazdag ízhatás a nagy tengerszint feletti magasságban termesztett kávébaboknak köszönhetően

  A tengerszint feletti magasság fontos szerepet játszik a kávébab fejlődésében. A nagy tengerszint feletti magasságban uralkodó körülmények - hőmérséklet, esőzés - biztosítják a lassabb növekedési ciklust a kávécserjék számára, ezáltal lesz elég idő arra, hogy a gazdag ízhatást kialakító aromák feldúsuljanak a kávébabokban

 • A válogatás a különleges, az érzékekre ható tulajdonságokon alapul

  Körültekintően válogatjuk össze a kávébabokat az első osztályú kávétermelő vidékekről az aroma, a testesség, az utóíz, a savasság és az esztétikai hatás optimális egyensúlya érdekében.

 • Egész éven át tartó egyenletes minőség

  Csak azokkal a kávétermesztőkkel dolgozunk, akik egész éven át biztosítják a kávébabok egyedi jellegzetességeit, így ön folyamatosan egyenletes minőséget kap a csészéjébe.

 • Alapos osztályozás, mely biztosítja a tökéletes kávébabok kiválasztását

  Az osztályozás a szüretelés után azonnal elkezdődik, melynek során eltávolítják az éretlen, sérült, elszíneződött, vagy egyéb okok miatt minőségen aluli kávébabokat. Számos további ellenőrzést is végrehajtanak a teljes feldolgozási folyamat alatt, mely biztosítja, hogy a megfelelő kávébabok kerüljenek az Ön gépébe.

 • A tökéletesség érdekében minden keveréket egyedi módon pörkölnek

  Az egyedi pörkölés biztosítja, hogy mindegyik keverék megtartsa a saját összetett ízgazdagságát. Mindegyik keveréket egyedi módon pörkölik, és csak azután keverik össze a megfelelő arányban a tökéletes ízgazdagság fenntartása érdekében

 • Egyedi beállítások a kávébabokhoz szabva

  A szuperautomata eszpresszógépek lehetővé teszik kávéjának egyéni ízléshez szabott elkészítését végtelen számú lehetőségen keresztül. A Saeco cég mindegyiket kipróbálta, és kiválasztotta a legjobb kivonatokat, így Ön az első csészétől kezdve a legkiválóbb ízélményt kapja.

 • Ideális eszpresszóhoz és más kávékülönlegességekhez

  A keverék egyedi jellegzetességei tökéletesen kibontakoznak egy rövid, erős eszpresszóban, de az olyan kávékülönlegességekben is előjönnek, mint a cappuccino és a latte macchiato.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: