Vezeték nélküli bázisállomás

  Vezeték nélküli bázisállomás

  Kapcsolja be otthonát is a hálózatba!

  A CPWBS054 vezeték nélküli bázisállomás segítségével biztonságos, megbízható és gyors vezeték nélküli hálózat hozható létre Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kapcsolja be otthonát is a hálózatba!

A vezeték nélküli hálózat szíve

 • A szoftver lehetővé teszi hogy 3 perc alatt telepítse az eszközt

  A telepítővarázsló segítségével lépésről lépésre hajthatja végre a telepítést, így a kezdő felhasználók is bonyolult eszközöket telepíthetnek.

 • Az Ált. Plug and Play (UPnP) funk. által a készülékek kommunikálhatnak

  Az UPnP (Általános Plug and Play) olyan hálózati protokoll, amely különböző készülékek egymással való kommunikációját teszi lehetővé. Az adott tartalmat (képeket, hang- és videofájlokat) lejátszani képes készülékek bejelentkezhetnek a hálózatra, és az adott fájlokat tartalmazó adatbázisokhoz kapcsolódhatnak. Ekkor megkezdődhet a fájlcsere, a hallgatónak pedig kiváló szórakozásban lehet része.

 • 54 Megabit/másodperc sebesség

  Az 54 Mb/s (802.11g) egy Wi-Fi 802.11g szabvány, amely 54 megabit/s adatátvitelt tesz lehetővé. Működik a 2,4 GHz-es frekvencián is, és másfajta rádiótechnológiát használ, hogy növelje a teljes sávszélességet.

 • Kapcsolódás bármely WiFi eszközhöz

  A Wi-Fi tanúsítvány biztosítja Önt arról, hogy az eszköz képes kommunikálni más Wi-Fi termékekkel. A Wi-Fi bizottság tagjai a Philips, a Microsoft, az IBM, a Dell és néhány más gyártó.

 • Hogy a termék naprakész legyen, interneten frissítheti

  Új jellemzők, funkciók, média fájlformátumok automatikus letöltése az Internetről szélessávú Internetelérés segítségével, egyenesen az Ön készülékére.

 • Magas szintű védelem

  Vezeték nélküli biztonság WiFi eszközzel. Bizonyos esetekben a WAP, a WEP vagy a Tkip funkció elegendő lehet a vezeték nélküli adathozzáférés védelméhez. A WEP 40 bites (64 bitesnek is nevezik) vagy 108 bites (128 bitesnek is nevezik) titkosítási módban használható. A 108 bites titkosítás hosszabb algoritmust tartalmaz, és nehezebb dekódolni, ezáltal nagyobb biztonságot jelent, mint az alapszintű 40 bites (64 bites) titkosítás.

 • Vezeték nélküli rádiós kommunikáció a nyílt IEEE802.11 szabvány szerint

  A WiFi szabvány azt jelenti, hogy nem szükséges kábeleket elhelyezni a különböző helyiségben található PC eszközök, PC perifériák és audio-/videokészülékek között.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: