Vezeték nélküli notebook-adapter

  Vezeték nélküli notebook-adapter

  Ötvözze a laptop nyújtotta szabadság és a hálózat előnyeit

  A CPWNA100 vezeték nélküli notebook adapter a laptopot vagy notebookot az otthoni hálózattal kapcsolja össze, akár 108 Mb/s sebességgel

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ötvözze a laptop nyújtotta szabadság és a hálózat előnyeit

Terjessze ki a vezeték nélküli hálózatot

 • A szoftver lehetővé teszi hogy 3 perc alatt telepítse az eszközt

  A telepítővarázsló segítségével lépésről lépésre hajthatja végre a telepítést, így a kezdő felhasználók is bonyolult eszközöket telepíthetnek.

 • Kapcsolódás bármely WiFi eszközhöz

  A Wi-Fi tanúsítvány biztosítja Önt arról, hogy az eszköz képes kommunikálni más Wi-Fi termékekkel. A Wi-Fi bizottság tagjai a Philips, a Microsoft, az IBM, a Dell és néhány más gyártó.

 • Magas szintű védelem

  Vezeték nélküli biztonság WiFi eszközzel. Bizonyos esetekben a WAP, a WEP vagy a Tkip funkció elegendő lehet a vezeték nélküli adathozzáférés védelméhez. A WEP 40 bites (64 bitesnek is nevezik) vagy 108 bites (128 bitesnek is nevezik) titkosítási módban használható. A 108 bites titkosítás hosszabb algoritmust tartalmaz, és nehezebb dekódolni, ezáltal nagyobb biztonságot jelent, mint az alapszintű 40 bites (64 bites) titkosítás.

 • Vezeték nélküli rádiós kommunikáció a nyílt IEEE802.11 szabvány szerint

  A WiFi szabvány azt jelenti, hogy nem szükséges kábeleket elhelyezni a különböző helyiségben található PC eszközök, PC perifériák és audio-/videokészülékek között.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: