Mobiltelefon

  Mobiltelefon

  CT3558/00TOEURO Hasonló termékek

  A felfedezés öröméért

  Divatos, jó minőségű kijelzővel rendelkező, integrált digitális fényképezőkép, telefon és BeDJ, elérhető áron. Összes előny megtekintése

  CT3558/00TOEURO Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A felfedezés öröméért

Saját képek, saját válogatás

 • Beépített digitális kamera

  A beépített digitális kamerával minőségi képeket készíthet a telefonjával bármikor és bárhol, majd elküldheti azokat MMS-ben vagy elektronikus üzenetben, illetve tárolhatja is a telefonkészülék memóriájában.

 • A FotoTalk Hangot ad MMS képeihez

  A FotoTalk funkcióval egyidejűleg küldhet képet és hangot MMS üzenet formájában családtagjainak és barátainak. A kamera nyomógombjával vagy a multimédia menüből nyissa meg a FotoTalk funkciót, készítse el a felvételt, rögzítse a hangját, majd küldje el az MMS üzenetet!

 • MMS (multimédiás üzenetküldő szolgáltatás)

  Az MMS (multimédiás üzenetküldő szolgáltatás) segítségével a szöveges üzenetekkel együtt képeket, video-, és audiofájlokat küldhet és fogadhat mobiltelefonjával.

 • Szerkesszen saját többszólamú dallamokat és csengőhangokat a BeDJ funkcióval.

  Az elképesztő BeDJ funkció szabad utat enged kreativitásának: ezzel a valóságos hordozható keverő stúdióval bármikor, bárhol egyszerűen hozhatja létre, élvezheti és megoszthatja saját szerkesztésű dallamait. Alkossa meg saját hangzásait a közismert nemzetközi DJ-ktől származó, előre meghatározott stílusok és a telefonon található többszólamú csengőhangok felhasználásával, illetve WAP-on vagy MMS-en keresztül, valamint infravörös kommunikációval letölthető zeneszámok segítségével. Akár 9 különböző dallamot is mixelhet egy-egy saját dallam megkomponálásához.

 • 65 536 szín a ragyogó képekért

  A 65 ezer színű kijelző RGB színkódolást alkalmaz a képek ragyogó, kristálytiszta, és éles megjelenítéséhez, a még nagyszerűbb képélményért.

 • 32 szólamú, gazdag hangzásvilágú polifónikus csengőhangok

  A 32 szólamú, polifónikus csengőhangok a MIDI formátum segítségével, több különböző hang egyidejű megszólaltatásával természetesebb és valósághűbb zenei hangzást nyújtanak, mint egy igazi kis zenekar.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: