dokkolós szórakoztatórendszer

  dokkolós szórakoztatórendszer

  Dokkolja a készüléket, és hallgassa kihangosítva a zenét

  Engedje szabadon a zenét, és élvezze az egyedülálló hangzást barátaival. Csak helyezze az iPod lejátszót a tetszetős és kompakt DC199B készülék dokkolójába – a rendszer dinamikus hangzást nyújt, és minden olyan funkciót biztosít, amely révén a hallgató ízlésének megfelelő zenei élményben részesülhet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

dokkolós szórakoztatórendszer

USB Direct, FM digitális hangolóegység DC199B/12 Hasonló termékek

Dokkolja a készüléket, és hallgassa kihangosítva a zenét

 • Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Élvezze kedvenc MP3 zenéjét, miközben tölti iPod-ját! A dokkolóval közvetlenül csatlakoztathatja iPod lejátszóját a dokkolós szórakoztatórendszerhez, így kedvenc zenéjét kiváló hangzással élvezheti. Lejátszás közben lehetősége van iPod-jának töltésére, így nem kell aggódnia az akkumulátor megfelelő töltöttségéért. A távvezérlővel navigálhat, kiválasztva és lejátszva az iPod lejátszón tárolt zenéit. A dokkolós szórakoztatórendszer automatikusan tölti iPod készülékét dokkolás közben.

 • Élvezze az MP3/WMA zenét egyenesen a hordozható USB-eszközökről

  Élvezze az MP3/WMA zenét egyenesen a hordozható USB-eszközökről

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips hifi rendszer USB-portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Ébresztő és elalváskapcsoló funkciók

  Ébresztő és elalváskapcsoló funkciók

  Több ébresztőóra rendelkezik különböző ébresztési lehetőségekkel. Ezzel a Philips órás rádióval lehetősége van a rádiós, vagy a hagyományos hangjelzéses ébresztés között választani. Az elalváskapcsoló lehetővé teszi, hogy beprogramozhassa a beállított zene kívánt lejátszási idejét, mielőtt Ön elaludna. Ez a rádiós óra minden kívánságát teljesíti: ha kívánja, reggelente egy állandó hangjelzésre ébredhet, míg esténként kedvenc zenéjére aludhat el.

 • Digitális hangolás az adók programozásához

  Digitális hangolás az adók programozásához
 • A 4"-es hangszórók növelik a frekvenciatartományt, és kiemelik a mélyhangokat

  A 4"-es hangszórók növelik a frekvenciatartományt, és kiemelik a mélyhangokat
 • Egyetlen távvezérlő a rendszerhez és az iPod-hoz

  Egyetlen távvezérlő a rendszerhez és az iPod-hoz
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: