szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

  szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

  Zenerendszer üzletemberek számára

  A Philips DC350 dokkolós szórakoztatórendszerrel amellett, hogy iPhone/iPod készülékekről játszhat le zenét, rádiót is hallgathat. A készülék rendelkezik iPhone/iPod dokkolóval a zene szinkronizálására, naptárral és a tennivalók listájával PC-ről. A Bluetooth® vevőkészülék kéz nélküli hívásokat és zenehallgatást tesz lehetővé.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Zenerendszer üzletemberek számára

csatlakoztatás, szinkronizálás és lejátszás

 • Bluetooth a kéz nélküli hívásokhoz

  Bluetooth a kéz nélküli hívásokhoz

  Az összes, Bluetooth technológiát alkalmazó autós Philips készülékben található egy beépített Bluetooth modul, amely lehetővé teszi a kéz nélküli telefonhívást és a Bluetooth telefonról vagy audioeszközről való zenehallgatást. A párosítási folyamat ugyanolyan egyszerű, mint egy tipikus Bluetooth headset beállítása. A rendszerbe beviheti a telefonján tárolt partnereket és mentheti kedvenc telefonkönyvét. A magánbeszélgetésekhez egyszerűen visszaválthat saját telefonjára. A Bluetooth segítségével könnyedén válaszolhat a bejövő hívásokra, és biztonságosan, mindkét kezét a kormányon tartva vezethet.

 • Kettős ébresztési idő

  Kettős ébresztési idő

  A Philips audiorendszer két beállítható ébresztési idővel rendelkezik. Állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.

 • Bluetooth-mobiltelefon

  Bluetooth-mobiltelefon
 • Élvezze a több forrásból érkező zenét

  Élvezze a több forrásból érkező zenét
 • iPhone, iPod, rádió és MP3-link

  iPhone, iPod, rádió és MP3-link
 • Töltse fel iPod és iPhone készülékét

  Élvezze kedvenc MP3 zeneszámait, miközben tölti iPhone/iPod-ját! A dokkolóval közvetlenül csatlakoztathatja hordozható készülékét a Philips lejátszóhoz, így kedvenc zenéjét kiváló hangzással élvezheti. Lejátszás közben lehetősége van iPod/iPhone lejátszójának töltésére, így nem kell aggódnia hordozható lejátszója akkumulátorának lemerülése miatt. A távvezérlővel navigálhat, kiválasztva és lejátszva az iPod/iPhone lejátszón tárolt zeneszámait. A Philips lejátszó automatikusan tölti hordozható készülékét dokkolás közben.

Összes specifikációt mutat
 • Szüksége van egy iPhone készülékre a kihangosító funkció használatához

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: