TransDock

  TransDock

  iPod lejátszásra és töltésre is alkalmas autós tartóegység

  Az intelligens TransDock segítségével autója sztereó hangszóróin keresztül élvezheti az iPod készülék hangját. Az egyérintéses IntelliTune technológia megkeresi az ideális frekvenciát az iPod tartalom FM-autórádión keresztül történő lejátszásához. Nem csupán a megfelelő helyzetbe forgathatja és biztonságos módon rögzítheti, de fel is töltheti iPod készülékét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

TransDock

IntelliTune frekvenciakeresővel, iPod DLA93050/10 Hasonló termékek

iPod lejátszásra és töltésre is alkalmas autós tartóegység

IntelliTune frekvenciakeresővel

 • Más eszközök audiofájljainak továbbítása az Aux-In csatlakozón keresztül

  Az Aux-In csatlakozóval a csatlakoztatás más eszközökhöz egyszerű, így egy szempillantás alatt élvezheti a hanganyagot például az autó-hifin keresztül. Egyszerűen használjon egy mini-to-mini kábelt, és az adatokat máris átviheti az autó-hifin keresztül például egy laptopra vagy egy személyi játékrendszerre.

 • Csatlakoztassa az autó Aux-in vagy kazettás egységét az AV-Out csatlakozón keresztül

  Az AV-Out csatlakozón keresztül az audioeszköz közvetlen csatlakoztatása az autó-hifhez nagyon egyszerű. Egyszerűen használjon egy kazettaadaptert, vagy csatlakoztassa egy mini-to-mini kábellel az autó külső (Aux) bemenetét, hogy az eszközön tárolt hanganyagot az autós magnón is meghallgathassa.

 • Nézze a videókat az autós szórakoztató rendszeren keresztül az AV-Out csatlakozónak köszönhetően

  Az AV-Out csatlakozónak köszönhetően a meglévő autós szórakoztató rendszeren is egyszerűvé válik a videotartalom megtekintése. Egyszerűen csatlakoztassa az eszközöket a megfelelő kábellel, és máris élvezheti az úton a filmeket.

 • Hangátvitel az autó FM rádiókészülékén keresztül FM adókészülékkel

  Az autós FM adókészülék iPod készülékének hangját az autó rádiókészülékén keresztül egy szabad frekvencián lévő állomáson sugározza, így Ön útközben is élvezheti a zenét.

 • Töltse a készüléket 12 V-os aljzatból

  Biztonságosan töltse fel és működtesse iPod készülékét bármilyen 12 V-os csatlakozóaljzatból, hogy valóban korlátlan lejátszási idő álljon rendelkezésére.

 • Biztonságos autós állvány rugalmas nyakkal és forgatható tartóegységgel

  iPod készüléket biztonságosan felerősítheti az autó belsejében a rugalmas, forgatható tartóegységgel. A rugalmas nyak biztosítja a megfelelő helyzetet, a forgatható tartóegység pedig nem csak a könnyű hozzáférést, de az iPod touch egy szempillantás alatti vízszintes áttekintését is lehetővé tetszi.

 • Az IntelliTune egy gombnyomással megtalálja a szabad FM frekvenciákat

  Az IntelliTune egy gombnyomásra végigpásztázza az állomásokat, és keresi a szabad frekvenciákat. Egyetlen pillanat, és megtudja, hogy készüléke hangjának meghallgatásához melyik állomásra hangoljon.

 • Telepítést nem igényel

  Gyors és egyszerű a használata, egyéni telepítést nem igényel. Csak vegye ki a dobozból, csatlakoztassa bármely 12 V-os autós aljzathoz, és már indulhat is.

 • 4 programozható FM frekvencia tárolása az egyszerű előhíváshoz

  Könnyedén programozhatja és előhívhatja kedvenc FM frekvenciáit készüléke hangjának lejátszásához.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: