Szinkronizáló- és töltőkábel

  Szinkronizáló- és töltőkábel

  Csatlakoztassa számítógépéhez USB csatlakozón keresztül

  Csatlakoztassa az iPad, iPhone vagy iPod készüléket a számítógéphez, hogy szinkronizálhassa a zeneszámait, alkalmazásait, fényképeit, feltöltéseit és még sok minden mást. Csatlakoztatás közben a készülékét töltheti is, és mindez működik a meglévő USB fali vagy autós töltővel. Nagyszerű dolog, ha van egy ilyen tartalék vagy cserekábele! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Szinkronizáló- és töltőkábel

iPad, iPhone és iPod készülékekhez DLC2404I/10 Hasonló termékek

Csatlakoztassa számítógépéhez USB csatlakozón keresztül

a töltéshez és iTunes alkalmazással való szinkronizáláshoz

 • Egy kéznél lévő, nagyszerű tartalék- vagy cserekábel

  Ez az új 30-tűs / USB 2.0 kábel létfontosságú az iPad, iPhone vagy iPod készülék szinkronizálásához és töltéséhez. Vigye magával, tartsa az íróasztalán, vagy szerezzen be egy újat, ha elveszítette, hogy mindig tudja készülékét csatlakoztatni és tölteni, amikor csak szükséges.

 • USB-kábel a számítógéppel történő töltéshez vagy USB-s fali vagy autós töltő

  Ezzel a 30-tűs / USB 2.0 kábellel a számítógépéhez csatlakozhat USB-n keresztül, így könnyedén feltöltheti iPad, iPhone vagy iPod készülékét. Használhatja az iPad, iPhone vagy iPod fali USB-s vagy autós töltőhöz való csatlakozására és töltésére is.

 • USB kábel iPad, iPhone vagy iPod számítógéppel való szinkronizálásához

  Ezzel a 30-tűs / USB 2.0 kábellel a számítógépéhez csatlakozva USB-n keresztül szinkronizálhatja a zenefájlokat, fényképeket, alkalmazásokat, frissítéseket és egyebeket iPad, iPhone vagy iPod készüléke és az iTunes között.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: