1
Mobil tartozékok

ütésvédő szilikon tok

  ütésvédő szilikon tok

  Védelem plusz csúszásmentes kialakítás

  A szilikon tok a Philips EdgeDefense élvédő kialakításának köszönhetően biztosabb fogást és nagyobb rázkódásvédelmet nyújt, és a készülék kezelőszerveinek működtetését is lehetővé teszi. A belső ShockStop minta szintén hozzájárul az ütések elnyeléséhez. Összes előny megtekintése

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Védelem plusz csúszásmentes kialakítás

a hatékonyabb rázkódás- és ütéselnyelésért

 • Hozzáférés minden kezelőszervhez és dokkolóegység-csatlakozóhoz

  A tokon található nyílások kényelmes hozzáférést biztosítanak az összes kezelőszervhez és dokkolóegység-csatlakozóhoz, így a készülék akkor is használható, amikor a tok védi.

 • Biztos fogású, ütésálló tok

  A tok csúcsminőségű elasztomer, hőre lágyuló poliuretánból készül, mellyel az egyedülálló tok egyszerre stabil fogású és ütésálló.

 • A szilikon révén a telefon jól megragadható, és védelme is biztosított

  Ez a tok lágy szilikonból készült, mely egyrészt védőréteget képez a telefon felületén, másrészt védi a készüléket a hétköznapi elhasználódástól.

 • Rázkódás- és ütésálló, megvédendő az érzékeny éleket

  Az EdgeDefense megvédi a készülék éleit - mindazon helyeken, ahol leeséskor a leggyakrabban lépnek fel sérülések. A rugalmas, megerősített anyagból készült, kúpos lövedék keresztmetszetű EdgeDefense legerősebb pontján eltéríti a lökéseket és elnyeli az ütéseket.

 • A méhsejt szerkezetű kialakítás elvezeti a rezgést és elnyeli az ütéseket

  A ShockStop háromfalú, ütéselnyelő kialakítás védelmet jelent az eszközök számára. A rezgést vezető szilárd felületekkel ellentétben, a szegmentált ShockShock felszín megszakítja és megszünteti a visszaverődést.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: