USB akkumulátortelep

  USB akkumulátortelep

  Sokszoros újratöltés út közben

  Mindig legyen önnél áram, ahol és amikor csak szüksége van rá – az akkumulátorkészlet akár 1-nél több teljes feltöltéshez szükséges áramot is biztosíthat. A 2 USB-port segítségével egyszerre két készüléket is tölthet. Ultragyors feltöltés összesen 3,1 amperrel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Sokszoros újratöltés út közben

hordozható tartalék áramforrással

 • A rejtett táplálásjelző az állapot pillanatok alatt történő megerősítéséhez

  A diszkrét és energiatakarékos rejtett LED jelzőfény gombnyomásra jelenik meg, és egy pillanat alatt tájékoztatást nyújt az akkumulátortelep töltöttségéről.

 • Bárhol használható - nagyszerű, ha nincs áramforrás közelében

  Ha nincs fali vagy autós töltő a közelben, az akkumulátortelep segítségével újratöltheti a készüléket. Az áramot először maga az intelligens akkumulátortelep szolgáltatja, így annak eltávolítása után készüléke akkumulátora még mindig fel van töltve.

 • Mikro-USB kábel mellékelve a csatlakoztatáshoz és a töltéshez

  A mellékelt mikro-USB - USB 2.0 kábel mobiltelefonokhoz, digitális fényképezőgépekhez és egyéb, mikro-USB csatlakozóval ellátott eszközhöz használható. Hordja magánál, tartsa az asztalán, vagy használja az elveszett kábele helyett, hogy készülékei mindig töltésre és csatlakoztatásra készek legyenek.

 • Töltse újra eszközeit út közben többször

  Ez a hordozható áramforrás több mint két teljes feltöltésnyi extra energiát biztosít, ha úton van. Vigye magával, ha utazik, így mindig lesz Önnél tartalék, ha szüksége van rá.

 • USB-alapú készülékekkel használható

  Az univerzális egység USB csatlakozása segítségével a készülékhez tartozó vagy külön vásárolt USB kábellel használhatja már meglévő USB-alapú készülékét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: