dokkolós hangsugárzó

  dokkolós hangsugárzó

  Ismerje meg az igazi hanghűséget

  A dokkolós hangsugárzó az eredeti hanggal vetekedő hangzást nyújt, így kedvenc zenéi pont úgy szólnak, ahogy Önnek a legkedvesebb. A repülőgépekhez használt alumíniumból készült, gyönyörű dokkolóállomás varázslatos otthoni audioélményt biztosít Önnek.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ismerje meg az igazi hanghűséget

A hangzás bűvöletében

 • Audiofil szintű meghajtók a valósághű hangvisszaadásért

  Audiofil szintű meghajtók a valósághű hangvisszaadásért

  A Philips dokkolós hangsugárzó egy gyűrűmembrános magashangszóróval rendelkezik. Ez a kiváló minőségű Hi-Fi hangszórórendszerek esetében használt elektroakusztikus átalakító tökéletes magashang-visszaadást, elbűvölő részletgazdagságot és pontosságot nyújt. Az abszolút minimumra csökkentett torzítás lehetővé teszi a legapróbb zenei részletek abszolút hű visszaadását is.

 • Precízen hangolt basszustölcsérek az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  Precízen hangolt basszustölcsérek az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  A hangszórók bőséges 3L akusztikus térfogata tökéletesen illeszkedik a pontosan hangolt visszanyomó basszustölcsérekhez, így ez a kompakt hangsugárzó lenyűgöző basszushangzást nyújt az Ön számára. Az eredmény a kivételesen valósághű hangzás és a magával ragadó zenehallgatási élmény.

 • SoundCurve technológia a nagyszerű, kristálytiszta hangzás érdekében

  SoundCurve technológia a nagyszerű, kristálytiszta hangzás érdekében

  A Philips dokkolós hangsugárzó gondos tervezésű lekerekített hátlapja akusztikai szempontból kiváló hatékonyságú hangvisszaadást biztosít. A gondosan megtervezett görbület megnöveli a hangdoboz merevségét, ezzel jelentősen lecsökkentve a belső rezonanciát, megszüntetve a vibrációt és a hang torzítását. Hihetetlen tisztaságú hangzást nyújtó, lenyűgöző kivitelű hangsugárzók.

 • Valódi digitális hangfeldolgozó technológia a legkiválóbb tisztaságú hangért

  Valódi digitális hangfeldolgozó technológia a legkiválóbb tisztaságú hangért

  A fejlett, valódi digitális hangfeldolgozó technológia a dokkolt lejátszókban található hagyományos analóg hangfeldolgozó technológiánál - amely egy iPod/iPhone készülék analóg audiokimenetét használja - jelentősen jobb hangteljesítményt nyújt. Az iPod/iPhone digitális audiokimenetének használatával, és így az egész folyamat digitalizálásával jóval nagyobb jel-zaj viszony érhető el. Az eredmény pedig tökéletesen kiegyenlített, felülmúlhatatlan tisztaságú hang.

 • A háttérvilágítást vezérlő panelt aktiváló közelségérzékelő

  A háttérvilágítást vezérlő panelt aktiváló közelségérzékelő

  A legkifinomultabb zenerajongók számára kifejlesztett készülékek kijelzője kikapcsol a zavartalan zeneélvezet érdekében és a hangvisszaadásra összpontosítás miatt. A közelségérzékelő révén mindezt Ön is élvezheti. Ha eltávolodik, a megvilágított funkciógombok fénye automatikusan elhalványul. Amikor kezét a készülékhez közelíti, a funkciógombok ismét világítani kezdenek.

 • Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Az ingyenes alkalmazás egy sor kiváló exkluzív funkcióval bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A DockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.

 • Passzív szűrőváltó a teljes hallható spektrum visszaadásáért

  Passzív szűrőváltó a teljes hallható spektrum visszaadásáért

  A passzív szűrőváltóval minden egyes hang tisztán hallható, azaz a zene lenyűgözően tiszta, természetes és teljes értékű lesz. A gondos fejlesztésnek köszönhetően a teljes hallható hangfrekvenciás spektrum minden egyes része el van választva és megfelelő meghajtóra érkezik. A meghajtó frekvenciatartományán kívül eső jeleket a rendszer nem küldi el, ezáltal a minőség jelentősen nő, a torzítás szintje pedig nagy mértékben csökken. A kiváló minőségű alkatrészekkel a passzív szűrőváltó használatával nyert hang koherens és páratlanul hű az eredetihez.

 • Bármely iPod/iPhone/iPad készülék dokkolása, akár tokban is

  Bármely iPod/iPhone/iPad készülék dokkolása, akár tokban is

  A Philips hangsugárzó ügyes tervezésű, rugós dokkolócsatlakozójához bármilyen iPhone vagy iPod készülék akadálytalanul, külön adapter nélkül rögzíthető. Ráadásul a legtöbb esetben akkor is működik, ha nem veszi le a védőtokot – az iPhone vagy iPod dokkolása így igazán egyszerű. Így a lehető leggondtalanabb a zenehallgatás.

 • iPod/iPhone/iPad készülékekhez

  Tegye iPod, iPhone vagy iPad készülékét a dokkolóba, és már maga a dokkolóegység is nagyszerűen mutat. Vegye le a készüléket, és a dokkoló még mindig szép. Más dokkolóegységekkel ellentétben ez a Fidelio dokkolóegység jól néz ki - akár van benne készülék, akár nincs. Ez a magával ragadó megoldás emeli az eleganciát a polcán vagy az íróasztalán.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: