DVD-lejátszó és -felvevő

  DVD-lejátszó és -felvevő

  Egyszerű rögzítés

  Rögzítse kedvenc TV műsorait digitális minőségben, játsszon le tetszőleges formátumú, így DivX formátumú filmet is ezzel az egyedülálló DVD-felvevővel.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyszerű rögzítés

 • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

 • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

 • A VPS/PDC funkcióval a TV-műsort pontosan az elejétől a végéig rögzíti

  A TV állomás a VPS (videoprogramozási rendszer) és a PDC (programvezérlés) segítségével szabályozza a programozott felvétel kezdetét és hosszát. Ez azt jelenti, hogy a felvevőkészülék a megfelelő időpontban akkor is automatikusan be- és kikapcsol, ha a beprogramozott TV-műsor hamarabb elkezdődik, vagy a vártnál később fejeződik be.

 • 6 órányi felvétel készítése egyrétegű DVD+R/RW vagy DVD-R/RW lemezre

  Az egyes DVD-felvevő típusokon elérhető 6 órás felvételi üzemmód révén, egyrétegű DVD+R/+RW és DVD-R/RW lemezre 6 órányi videoanyag vehető fel

 • Dual Media: kényelmes felvétel akár DVD+R/RW, akár DVD-R/RW lemezekre

  A Philips DVD-felvevő készülékek támogatják a „kettős adathordozó” felvételt – DVD+R/RW és DVD-R/RW lemezekre egyaránt képesek rögzíteni. Bármilyen lemezt vásárol, a Philips felvevővel rögzített felvételek minden fajta DVD-lejátszóval lejátszhatóak és teljesen kompatibilisek lesznek.

 • 2.0 Dolby Digital kódolás jó minőségű hangfelvételhez

  A Dolby Digital minden DVD-Video lemezhez használható fejlett digitális hangkódolási technológia. A Philips DVD-felvevők ugyanilyen formátumban tárolják a hanganyagot, ezért ez maximálisan kompatibilis bármilyen DVD-lejátszóval. A minőség felülmúlja az analóg videofelvevők minőségét.

 • Filmek: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Fényképek (JPEG) zenés diavetítéssel

  Legyen még szórakoztatóbb fényképeinek családjával és barátaival való megosztása! Indítson el fényképekből álló diavetítést, háttérzene lejátszásával. Ez a Philips termék egy időben képes lejátszani a JPEG képet és az MP3 zenefájlt. Ellenőrizze, hogy a zenés diavetítés fájljait ugyanazon a médián tárolja-e. Válassza ki kedvenc MP3 zenéit, és indítsa el a JPEG képek vetítését.

 • Zene: CD, CD-R/RW és MP3-CD

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: