Merevlemezes/DVD felvevő

  Merevlemezes/DVD felvevő

  Nézze meg, amit szeretne, és amikor szeretné

  Rögzítse a műsort a merevlemezre, és ne aggódjon a tároláson. Őrizze meg kedvenc felvételeit DVD-lemezen, tartós minőségben. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nézze meg, amit szeretne, és amikor szeretné

 • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

 • Azonnali ismétlés egyetlen érintéssel, élő TV-adás újbóli megtekintéséhez

  Azonnali ismétlés egyetlen érintéssel, élő TV-adás újbóli megtekintéséhez

  Az Azonnali ismétlés funkcióval újraélheti a filmek varázslatos pillanatait és a sportesemények fantasztikus pillanatait - amikor csak kedve tartja. Egyetlen gombnyomásra a merevlemez visszajátssza az utolsó 30 másodpercet. A gomb újbóli megnyomásával folytathatja a visszafelé ugrást.

 • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

 • Nagy sebességű archiválás merevlemezről DVD-re

  A nagy sebességű archiválási funkció segítségével az eredeti rögzítési idő töredéke alatt másolhat át egy felvételt a merevlemezről DVD-lemezre. Miután a programot mentette a merevlemezre, maximális sebességgel másolhatja DVD+R/RW-lemezre.

 • MP3, WMA, JPEG, DivX 3,11/4.x/5.x/6 formátumok lejátszása

  A készülék kiváló hang- és képminőséget biztosít és a legtöbb fájltípus lejátszására alkalmas. Hallgathatja vele többek között MP3, WMA, JPEG és a népszerű DivX digitális médiaformátumban készült felvételeit. A DivX-lejátszás lehetővé teszi tömörített DivX videotartalmak számítógép nélkül történő lejátszását és megosztását.

 • Dual Media: kényelmes felvétel akár DVD+R/RW, akár DVD-R/RW lemezekre

  A Philips DVD-felvevő készülékek támogatják a „kettős adathordozó” felvételt – DVD+R/RW és DVD-R/RW lemezekre egyaránt képesek rögzíteni. Bármilyen lemezt vásárol, a Philips felvevővel rögzített felvételek minden fajta DVD-lejátszóval lejátszhatóak és teljesen kompatibilisek lesznek.

 • TV élőkép szüneteltetése egyetlen érintéssel

  A TV élőkép szüneteltetésével megvalósul a tökéletes irányítás. Amikor bekapcsolja a felvevőt, a nagy beépített memória automatikusan megkezdi a nézett műsor felvételét – vagyis akármikor szüneteltetheti, újra lejátszhatja vagy mentheti a műsort. Az „élő” televízióműsort egyetlen gombnyomással szüneteltetheti, majd alkalmas időben folytathatja a tévézést.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: