DVD-lejátszó és -felvevő

  DVD-lejátszó és -felvevő

  Egyszerű rögzítés

  DVD-lejátszó, nagyfelbontású kimenettel

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyszerű rögzítés

 • HDMI digitális kimenet az egyszerű kapcsolatért egyetlen kábellel

  HDMI digitális kimenet az egyszerű kapcsolatért egyetlen kábellel

  A HDMI a nagy felbontású multimédia interfész rövidítése. Közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audioanyagot is tud kezelni. Mivel az analóg jeleket nem váltja át, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A HDMI tökéletesen visszafele kompatibilis a DVI-vel (digitális videointerfész).

 • Rögzítsen akár 12 órányi műsort a kétrétegű lemezekre

  Rögzítsen akár 12 órányi műsort a kétrétegű lemezekre

  Az egyes DVD-felvevő modelleken elérhető 12 órás felvételi üzemmód révén egyetlen egyrétegű DVD+R lemezre 12 órányi videoanyag vehető fel.

 • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

 • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

 • A SmartAlgo kiváló felvételi minőséget és kompatibilitást biztosít

  A SmartAlgo™ minőségi felvételeket nyújt, függetlenül a lemezformátumtól vagy -minőségtől. A szabadalmaztatott, önbeállító, adaptív technológia kiválasztja az adott lemezhez optimális írási stratégiát. Ezzel jelentősen megnöveli a felvétel megbízhatóságát, nullára csökkenti a felvételi hibaszámot és biztosítja a lejátszás kompatibilitását.

 • Az USB Direct fényképeket és zenét játszik le és másol flash meghajtókról

  Egyszerűen csak csatlakoztassa a készüléket a Philips DVD-rendszer USB-portjára, és válassza a közvetlen USB-lejátszást, vagy válassza ki a digitális zene- vagy fényképelemeket, és rögzítse őket a készülékről a DVD-re, későbbi lejátszás céljából. Most már megoszthatja kedvenc jeleneteit családjával és barátaival.

 • Kényelmes Dual Media felvétel DVD+-R/RW, DVD+R DL lemezre

  A Philips DVD-felvevő készülékek támogatják a „kettős adathordozó” felvételt DVD+R/RW, DVD-R/RW és DVD+R DL lemezekre egyaránt képesek rögzíteni. Bármilyen lemezt vásárol, a Philips felvevővel rögzített felvételek minden fajta DVD-lejátszóval lejátszhatóak és teljesen kompatibilisek lesznek.

 • MP3, WMA, JPEG, DivX 3,11/4.x/5.x/6 formátumok lejátszása

  A készülék kiváló hang- és képminőséget biztosít és a legtöbb fájltípus lejátszására alkalmas. Hallgathatja vele többek között MP3, WMA, JPEG és a népszerű DivX digitális médiaformátumban készült felvételeit. A DivX-lejátszás lehetővé teszi tömörített DivX videotartalmak számítógép nélkül történő lejátszását és megosztását.

 • A VPS/PDC funkcióval a TV-műsort pontosan az elejétől a végéig rögzíti

  A TV állomás a VPS (videoprogramozási rendszer) és a PDC (programvezérlés) segítségével szabályozza a programozott felvétel kezdetét és hosszát. Ez azt jelenti, hogy a felvevőkészülék a megfelelő időpontban akkor is automatikusan be- és kikapcsol, ha a beprogramozott TV-műsor hamarabb elkezdődik, vagy a vártnál később fejeződik be.

 • Könnyen használható grafikus kezelőfelület

  Az egyszerű időzített felvételektől a bonyolultabb szerkesztési funkciókig minden lehetőséget a legegyszerűbb módon használhat. A könnyen kezelhető, grafikus kezelőfelületről bárki működtetheti a felvevőt. A képernyőmenük elrendezése logikus, könnyen átlátható, továbbá minden szükséges helyen magyarázó szövegek olvashatók.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: