DVD-felvevő/videomagnó

  DVD-felvevő/videomagnó

  Vegye át videofelvételeit DVD-re

  Mindkét rendszer legjobb tulajdonságait egyesíti a Philips DVDR3510V, amelynek Dual Media DVD-felvevője integrált videofunkciót is tartalmaz. A közvetlen, kétutas másolás, a DivX tanúsítvány és az USB Direct mód biztosítja a kényelmes használat zavartalanságát.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vegye át videofelvételeit DVD-re

 • CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, VHS lejátszása

  CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, VHS lejátszása

  Szinte bármilyen típusú lemez lejátszható - legyen az CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW vagy DVD+R DL, sőt VHS kazetta is. Tapasztalja meg a páratlan rugalmasságot és a kényelmet, melyet az összes lemezének lejátszása jelent egy és ugyanazon készüléken.

 • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

 • Közvetlen szinkronizálás videók VCR-ről DVD-re történő kétirányú átviteléhez

  A Közvetlen szinkronizálás gomb használatával máshoz nem hasonlítható kényelmet biztosít Önnek kedvenc jelenetei átkonvertálásához DVD-ről VHS-kazettára és fordítva. DVD vagy VHS-kazetta lejátszása közben, a gomb megnyomásával megjelenik egy könnyen kezelhető, egylépéses menü, amely lehetővé teszi, hogy döntését megerősítve, bonyolult lépések vagy többszörös kiválasztás nélkül másolhassa át a kívánt tartalmakat. Közvetlen szinkronizálás - kényelmes, gyors és egyszerű.

 • USB Direct az USB flash-meghajtón tárolt fényképek és zene lejátszásához

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips DVD rendszer USB-portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét és a fényképeket. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

 • MP3 és WMA lejátszása, JPEG-formátumú digitális fényképek megjelenítése

  Játssza le MP3, WMA és JPEG fájljait, és élvezze a médiafájlok megosztásának kényelmét a TV készülékén vagy házimozi rendszerén - mindezt a nappalijának kényelmében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: